???? ???????? מטען סוללות עגלת גולף 48 וולט לרכב מועדון,10 אמפר עם טעינת טפטוף, 5-9 שעות טעינה מלאה,

[טכנולוגיית אפנון רוחב הדופק] : מטען עגלת הגולף 48 וולט 10 מאמץ מצב טעינה מתקדם של זרם קבוע ומתח קבוע, תוך שימוש בטכנולוגיית אפנון רוחב הדופק כדי לשלוט במדויק על זרם הטעינה והמתח של המטען,מה שלא רק מבטיח שהסוללה אינה טעונה יתר על המידה, אלא גם מבטיח ביעילות שהסוללה אינה טעונה יתר על המידה. [הוראות לגבי מטען הרכב של מועדון 48 וולט 10 אמפר] : אנא שימו לב לספר הוראות לעקיפת חוט האוב.אם עגלת הגולף שלך ישנה יותר, תזדקק לחוט אובק בסוללה כדי לעקוף את המערכת כדי לטעון אותה.אולי זו אחת הסיבות שעגלת הגולף לא תטען. [איכות מעולה כדי להאריך ימים באמצעות חיים] : את 48 וולט מטען הוא נייד לשימוש, מהונדס עם חדשני, רך מתג טכנולוגיה המאפשר לך לחבר שלך מועדון רכב ולהשאיר אותו מחובר לחשמל ללא חשש של נזק או ניקוז שלך סוללות.מטען 48 וולט לעגלת גולף בנוי עם מארז סגסוגת אלומיניום יצוק עמיד המספק עמידות יוצאת דופן. [דרכים להאריך את חיי סוללה] : לנסות לחייב בצל ולהימנע מחשיפה לשמש.רכיבי הליבה של המטען שבירים וימשיכו להיטען לאחר שניזוקו, ויגרמו נזק כפול ל battery.It מומלץ להחליף את המטען אחת לשנתיים כדי למנוע סיכוני אבטחה מסוימים. [לאחר המכירה] : לרכישה בטוחה שלך, אנו מספקים לך עם משלוח החזרה והחלפה.אם יש לך שאלות, אתה יכול לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני. אנחנו נשרת אותך בתוך 12 hours.It זה תענוג לעזור לך. עגלת גולף חשמלית תהיה סוללות עגלת גולף 4, 6 או 8 ותהיה לה מערכת הנעה חשמלית 36 וולט או 48 וולט. כיצד לקבוע מתח עגלת גולף (36 וולט או 48 וולט). 1) הרם את מושב עגלת הגולף שלך כדי לאתר את תא הסוללה. 2) לספור את מספר החורים על סוללה (בדרך כלל 3, 4 או 6 חורים). 3) הכפל את מספר החורים ב-2 כדי לקבוע את מתח הסוללה של עגלת הגולף. כל חור / תא שווה ל 2 וולט. 4) הכפל את מתח הסוללה של עגלת הגולף במספר הכולל של סוללות עגלת הגולף. סוללות לעגלת גולף 48 וולט (סוללות 8 וולט). 4 חורים על 2 וולט = 8 וולט סוללה. סוללת 8 וולט על 6 סוללות סך הכל = מערכת 48 וולט. סוללות לעגלת גולף 48 וולט (סוללות 12 וולט). 6 חורים על 2 וולט = 12 וולט סוללה. סוללת 12 וולט על 4 סוללות בסך הכל = מערכת 48 וולט. מטעני עגלת הגולף 48 וולט 10 א נמצאים בשימוש נרחב עבור מכונית מועדון משנת 1996 ועד היום. 1995-2010, 48 וולט קלאב קאר דס דורש שינוי עוקף. 2004-2014, 48 וולט מועדון רכב תקדים דורש אובק עוקף שינוי. 2015 עד כה,48 וולט מועדון רכב תקדים לא דורש שינוי עוקף.