מכנסי נשים מזלו מכנסיים משובצים מכנסי המותניים המותניים לאישה

זה מיועד במיוחד לנשים ותמיד עונה על צרכיהם של נשים שאוהבות ללבוש מכנסיים. סופר מתיחה נמשכת מיום ללילה; התאמה נוחה לא מאבדת צורה. רזה דרך הירך והירך. שירות נוח לאחר מכירות, שירות איכותי, שירות לקוחות ידני 24 שעות ביממה. תיאור המוצר : מבוא מוצר מפורט וממדי מוצר. זה מיועד במיוחד לנשים ותמיד עונה על צרכיהם של נשים שאוהבות ללבוש מכנסיים. סופר מתיחה נמשכת מיום ללילה; התאמה נוחה לא מאבדת צורה. רזה דרך הירך והירך. שירות נוח לאחר מכירות, שירות איכותי, שירות לקוחות ידני 24 שעות ביממה. תיאור המוצר : מבוא מוצר מפורט וממדי מוצר. גודל XShip : 37 אינץ 'אורך : 40.2 אינץ' : 23.5 אינץ 'גודל : 23.6 אינץ' גודל : 38.6 אינץ 'אורך : 40.6 אינץ' : 24.4 אינץ 'גודל : 25.2 אינץ' גודל של 40.2 אינץ ' : 40.9 אינץ' : 25.3 אינץ 'גודל : 26.8 אינץ' : 42.5 אינץ ' : 41 אינץ', 41.5 אינץ ' : 415 אינץ' : 415 אינץ ' : 415 אינץ' : 415 אינץ ' : 415 אינץ' : 42.5 אינץ ' : 42.5. : 26.5 אינץ 'גודל : 29.1 אינץ' קולור : כחול לבן, רב צבעוני, שחור ויטסטיל : סתמי, קדום -פפטרן סוג : משבשים : שרטוטס עונה : אביב/קיץ/Falltype : סוג לחישה רחב : קו המותניים קו המותניים : אורך המותניים הגבוה : סוג Longfit : Fitfabric רגיל : : Tyfabric : רגיל : WAISTWAASWAIST קו מותניים רגיל : : : : : LONGFIT : LONGFIT. חומר שאינו מכה : פוליאסטר קומפוזיציה : 100% הוראות פוליאסטר : שטיפת מכונות או ניקיון יבש מקצועי : אף אחד לא : לא מסודר.