Enesco שמנו הוא בוץ אתה יודע במה נגעת במוצרי סבון ידיים, 12 אונקיה, רב צבעוני

אין בד. מתקן סבון Enesco : משמו הוא אוסף הבוץ שלנו. עיצוב : כולל איור של יד מצביעה שקוראת "אתה יודע במה נגעת!". חומר : מתקן מעוצב מחומר כלי חרס באיכות גבוהה עם משאבת מתכת. טיפול ואריזה : שטיפת יד בלבד; מגיע בקופסה הניתנת למתנה. מידות וקיבולת : 4.25 "L x 1.97" W x 7.09 "H; מחזיק כ 12 גרם. אין בד. מתקן סבון אנסקו : משמו אוסף הבוץ שלנו. עיצוב : כולל איור של יד מצביעה שקוראת" אתה יודע מה נגעת! ". חומר : מתקן מעוצב מחומר אווטיות באיכות גבוהה עם משאבת מתכת. טיפול ואריזה : שטיפת יד בלבד; מגיע בתיבה הניתנת להתנה. מידות ויכולת : 4.25" L x 1.97 "W x 7.09 "ח; מחזיק כ 12 גרם. השם שלנו הוא בוץ מציע כלי שתייה מהנים, פאנקיים ופונקציונליים ועיצוב בית שמעורר, מבדר ומבטא את האינדיבידואליות שלך למגוון רחב של אירועים ומקבלים. מאוהבי חיות מחמד להורים טריים ועד ימי הולדת ועד פרישה, מוצרי חרס באיכות גבוהה הופכים את המתנות המושלמות והמחולקות לכל אישיות או אירוע. שורה זו של כלי מתנה ייחודיים כוללת רגשות נצחיים, מצחיקים ומרגישים רגשות טובים שיגרמו לכל אחד לחייך. שטיפת ידיים והיגיינה לעולם לא תצא מהאופנה! קרצוף בסגנון עם מתקן הסבון החסום של חרס שמורים זה בשמו הוא בוץ. אודותינו : אנסקו מחויבת להביא שמחה כל יום. היעד הגלובלי המוביל לכלי מתנה באיכות גבוהה, ועיצוב ביתי, משפחת המותגים היוקרתית שלנו כוללת : מחלקה 56 כפר, דברים שנזכרו, יסודות, ג'ים שורווד קריק, מסורות דיסני מאת ג'ים שור, קולקציית התצוגה של דיסני, דיסני מאת בריטו, עיצובים מאת לוליטה, שמנו הוא בוץ, ורבים אחרים.