REMBAM NP24LP איכות מקרן החלפת איכות עם דיור ל- NEC NP-PE401H NP-PE401HJD NP-PE401HJD-N2 100013352

☀ Install : הוא קל ומהיר להתקנה שלך. Lifetime : 3000 שעות זמן חיים ואחריות של 180 יום. ☀Guarantee : בדיקה לפני המסירה. כל בעיות אחרות, אנא התקשרו אלינו. ☀ מספר חלק : IS NP24 LP. ☀ מספר מודל : עבור NEC PE401 H. מידע על Rembam : לרמבאם יש מפעל משלו והרבה עובדים מנוסים. כל מנורת תבצע מבחן איכותי קפדני לפני שעזב את גורם. אז אינך צריך לפקפק באיכות. מפרט : מספר חלק : NP24 LP WATTAGE : 330 W מפרט : E21.8 יישום : עסקים/חינוך/בית/בית ספר תואם : עבור NEC PE401 H חבילה : 1 נורה עם בית 1 התקנת גיליון הוראות : השתמש במברג כדי להסיר את הבורג מהכיסוי. דחף למעלה והסר את הכיסוי. הסר את סרט הגנת המנורה. הסר את הבורג שמאבטח את מודול המנורה. נתק את מחבר המנורה מהמקרן. הרם את הידית כך שהוא יעמוד. שלף את מודול המנורה בכוח. הערות : כדי להימנע מכוויות, אפשר למקרן להתקרר לפחות 60 דקות לפני שתחליף את המנורה. אנו מספקים שירות החזר כספי מצוין ללא שום שיחה עם משוב של 12 שעות. אם יש לך שאלות, אנא התקשר אלינו. ננסה כמיטב יכולתנו להטיל את הבעיה בהקדם האפשרי.