Nifyto 60 pcs מסיכת עיניים אדים, ללא ריח, מסיכת עיניים מחממת עצמית, מסכת ספא ​​עיניים, הקלה על מאמץ

הוסף את מסיכת עיניים הקיטור שלנו לשגרת הטיפול העצמי שלך והצעיר את העיניים העייפות שלך היום. 【הרפיה והקלה על לחץ】 מסכות עיניים אדים נועדו לספק חוויה מרגיעה ומרגיעה לעיניים עייפות. ניתן לשאת אותם בקלות בשקית או בארנק, מה שהופך אותם למושלמים לנסיעות או לשימוש בהפסקות בעבודה. החום העדין שנוצר על ידי המסכה עוזר להרפות את השרירים סביב העיניים, לקדם הרפיה ולהקלה על לחץ לאחר יום עבודה ארוך או זמן מסך. החום העדין שנוצר על ידי המסכה עוזר להרפות את השרירים סביב העיניים, לקדם הרפיה ולהקלה על לחץ לאחר יום עבודה ארוך או זמן מסך. בדרך כלל יש להם מנגנון חימום עצמי המופעל עם פתיחת החבילה, ואינו דורש הכנה או חימום נוספים. נפרד ממאמץ עיניים ושלום לאיכות השינה המשופרת עם מסכת עיניים קיטור שלנו. זה משחרר אדים עדינים שמטפח לחות ומתייבש את העור העדין סביב העיניים, ומסייע להקל על יובש ולהרגיע את הגירוי. פנקו את עיניכם לחוויית הפינוק האולטימטיבית עם מסכת עיניים קיטור שלנו. כל שעליך לעשות הוא לשים את המסכה על עיניים עצומות, להסתגל לנוחות וליהנות מתחושת ההתחממות והיתרונות הארומתרפיים. ההשפעות החמימות והארומתרפיה של המסכה יכולות לעזור להרפות את הנפש והגוף, לקדם איכות שינה טובה יותר ולהפחית את זן העיניים הנגרם כתוצאה מזמן המסך או גורמים סביבתיים אחרים. 【נוחות וניידות】 מסכות עיניים אדים הן לרוב ארוזות בנפרד, מה שהופך אותן לנוחות ונייד. הוא מעוצב עם מנגנון חימום עצמי המופעל עם פתיחת החבילה, ואינו דורש חימום או הכנה נוספים. זה מושלם לשימוש במהלך מדיטציה, יוגה, או כדרך מהירה וקלה להירגע במהלך יום עמוס. אין אבקת דליפה. ניתן לשאת אותם בקלות בשקית או בארנק, מה שהופך אותם למושלמים לנסיעות או לשימוש בהפסקות בעבודה. נוחות וניידות הם המפתח עם מסכת עיניים קיטור שלנו. פשוט הניחו את המסכה על עיניים עצומות, התכוונו לנוחות, והירגעו כשהחום העדין והארומה המרגיעה עוטפים את עיניכם. בין אם אתם מטיילים, בטיסה או לקחת הפסקה בעבודה, פשוט פתחו את החבילה, לבשו את המסכה ותיהנו מחוויה דמוית ספא ​​בדרכים. זה יכול להועיל במיוחד לעיניים יבשות או עייפות, ולספק אפקט מרגיע ומדהים. בדרך כלל יש להם מנגנון חימום עצמי המופעל עם פתיחת החבילה, ואינו דורש הכנה או חימום נוספים. תיהנו מהיתרונות של הרפיה, קרום לחות, שינה משופרת, נוחות, קלות שימוש, צדדיות ובטיחות. 【נוחות וניידות】 מסכות עיניים אדים הן לרוב ארוזות בנפרד, מה שהופך אותן לנוחות ונייד. הם גם חד פעמיים, מבטלים את הצורך בניקוי או תחזוקה. 【איכות שינה משופרת】 ניתן להשתמש במסכות עיניים אדים לפני השינה כדי ליצור שגרת שינה מרגיעה. 【קלות השימוש】 מסכות עיניים אדים נועדו להיות ידידותיות למשתמש. מסכות עיניים מנות אינן מרוכזות, שמשחררות אדים עדינים המסייעים להרטיב ולים לחות את העור העדין סביב העיניים. 【איכות שינה משופרת】 ניתן להשתמש במסכות עיניים אדים לפני השינה כדי ליצור שגרת שינה מרגיעה. מסכות עיניים מנות אינן מרוכזות, שמשחררות אדים עדינים המסייעים להרטיב ולים לחות את העור העדין סביב העיניים. כל מסכה מגיעה בחבילות אטומות בנפרד, ומקל על הקלה איתך לאן שאתה הולך. ההשפעות החמימות והארומתרפיה של המסכה יכולות לעזור להרפות את הנפש והגוף, לקדם איכות שינה טובה יותר ולהפחית את זן העיניים הנגרם כתוצאה מזמן המסך או גורמים סביבתיים אחרים. 【לחות ולחות】 בד רך ידידותי לעור שאינו ארוג תחת טלאי עיניים. מסיכת העיניים המפוארת הזו נועדה לספק ארומתרפיה מרגיעה לעיניים עייפות, ומושלמת להתפשטות לאחר יום ארוך. הם גם חד פעמיים, מבטלים את הצורך בניקוי או תחזוקה.【הרפיה והקלה על לחץ】 מסכות עיניים אדים נועדו לספק חוויה מרגיעה ומרגיעה לעיניים עייפות. החום העדין והארומה המרגיעה עוזרים להרפות את הנפש והגוף, מה שמקל על ההירדמות מהר יותר וליהנות משינה רגועה יותר.