פנים החלקת תיקון, תיקוני קמטים 256 יחידות פנים החלקת קמטים פנים החלקת תיקון מסיר רצועות מצח קווים הסרת

*פשוט לשימוש : פשוט מקל את פנים קמטים רצועות על אזור היעד, לאחר זמן מה, אתה תשכח ללבוש אותם, אבל הם יכולים להחליק קמטים שלך בצורה מושלמת. במהירות חלק ולהפחית את הנוכחי קמטים, זה הוא דרך יעילה כדי להפחית קמטים, והוא דרך קלה כדי להחליק קמטים בבטחה. : להפחית קמטים : למנוע חידוש קווים שנגרם על ידי הבעות פנים, שמש נזק או הזדקנות פנים קמטים. תיקוני הסרת קמטים בפנים מכוונים לכל האזורים המועדים לקמטים שלך, החל מ "אחת עשרה" המפחידים ועד "רגליים", ויכולים לספק תוצאות מהירות, גלויות וארוכות טווח. חומר בטוח : הכרית נגד קמטים עשויה מחומר היפואלרגני, רך, נוח ושקוף. שיטה פשוטה ובטוחה שיכולה להחליק קמטים בבטחה מבלי להזריק בתנאים בטוחים וללא תופעות לוואי. מתאים למילוי את קווי פנים של כל סוגי העור, אם זה הוא עבודה או שינה. : להפחית קמטים : למנוע חידוש קווים שנגרם על ידי הבעות פנים, שמש נזק או הזדקנות פנים קמטים. תיקוני הסרת קמטים בפנים מכוונים לכל האזורים המועדים לקמטים שלך, החל מ "אחת עשרה" המפחידים ועד "רגליים", ויכולים לספק תוצאות מהירות, גלויות וארוכות טווח. אנטי אייג ' ינג : הפוך את עור הפנים לצעיר יותר. שלנו סט כולל 256 תיקונים של 6 עיצובים שונים המסייעים להפחית ולהימנע פנים קמטים, קמטוטים ומקומט עור שנגרם על ידי הבעות פנים, שמש נזק או הזדקנות. תכונה : 1. בנוסף קדימה קמטים, עין קמטים, קווים דקים, עין קמטים, קווי שפתיים ועור שנגרם על ידי לרוחב שינה או הזדקנות. 2. עוזר לעכב ולהפחית פנים קמטים שנגרם על ידי הזדקנות, נזקי שמש,וכו'. 3. 256 יחידות ב 6 צורות, לשימוש חוזר 2-3 פעמים, מתאים לכל קמטים אזורים של הפנים כדי למנוע חדש קמטים הופיע. 4. עשוי באיכות גבוהה סיליקון חומר, לא כאב לעור. 5. מגביר את האלסטיות לעור הפנים שלך ומספק עור חלק ומוצק. מפרט : מצב : 100% חדש לגמרי סוג פריט : פנים החלקת תיקון חומר : סיליקון כמות : 256 יחידות פונקציה : קמטים הסרת, הרמת והידוק רשימת חבילה : 1 סט של פנים החלקת תיקוני.