מסנן אוויר ירידה במנוע HPS: ביצועים גבוהים, פרימיום, רחיץ, מסנן אוויר רכב להחלפה, תואם להונדה -2022

נועד לעמוד במפרטי OE או לחרוג ממנו. התאמה מושלמת ללא שינוי. שדרוג ביצועים קל וחיוני. עד 25% יותר זרימת אוויר בהשוואה ליצרן המוביל. רחיץ לחלוטין וניתן לשימוש חוזר כאשר הוא מזווג עם ניקוי מסנן האוויר של HPS וערכת טעינה שמן סינתטי. מיוצר בארצות הברית באמצעות תהליך דפוס קנייני בן 4 שלבים כדי להבטיח את האיכות הגבוהה ביותר. אמצעי סינון משומנים מנוסחים במיוחד שמלכדים ביעילות חלקיקים קטנים כמו 5 מיקרון. נועד לעמוד במפרטי OE או לחרוג ממנו. התאמה מושלמת ללא שינוי. שדרוג ביצועים קל וחיוני. עד 25% יותר זרימת אוויר בהשוואה ליצרן המוביל. רחיץ לחלוטין וניתן לשימוש חוזר כאשר הוא מזווג עם ניקוי מסנן האוויר של HPS וערכת טעינה שמן סינתטי. מיוצר בארצות הברית באמצעות תהליך דפוס קנייני בן 4 שלבים כדי להבטיח את האיכות הגבוהה ביותר. אמצעי סינון משומנים מנוסחים במיוחד שמלכדים ביעילות חלקיקים קטנים כמו 5 מיקרון. מסנן אוויר של פאנל ירידה זה (HPS-457387) התואם להונדה 2016-2022 CIVIC 2.0 L Non Turbo שנועד לעמוד במפרט OE או לחרוג ממנו. התאמה מושלמת ללא שינוי. שדרוג ביצועים קל וחיוני. עד 25% יותר זרימת אוויר בהשוואה ליצרן המוביל. רחיץ לחלוטין וניתן לשימוש חוזר כאשר הוא מזווג עם ניקוי מסנן האוויר של HPS וערכת טעינה שמן סינתטי. מיוצר בארצות הברית באמצעות תהליך דפוס קנייני בן 4 שלבים כדי להבטיח את האיכות הגבוהה ביותר. אמצעי סינון משומנים מנוסחים במיוחד שמלכדים ביעילות חלקיקים קטנים כמו 5 מיקרון. Compatible with part numbers AF5264, DA10496, XA10496, CA12051, 172205 BAA00, JE415 P5, PA99117, PA99117, A9524, A29151, A1815, SA12051, WAF5264, MA10496, 46882, WA10416, WAF5264, WA5429.