מסרק סטיילינג doitool 6 PCS עיסוי ילדה טבעית הם מנתקים את הפניקס SBE עניבה וינטג

מסרק עץ שיניים גדול- ביצוע יפהפה ומעודן, משובח. כלי סטיילינג מספרה- גילוף שלם בעבודת יד, ולשימוש. מסרק שיער. מגרד מסרק- WOKP מעודן ומעודן. מסרק קרן כבשים- עשוי מחומרים באיכות גבוהה, עמיד לשימוש. מסרק מברשת שיער קרן- עיסוי קרקפת, מנחם ושימושי. מסרק עץ שיניים גדול- ביצוע יפהפה ומעודן, משובח. כלי סטיילינג מספרה- גילוף שלם בעבודת יד, ולשימוש. מסרק שיער. מגרד מסרק- WOKP מעודן ומעודן. מסרק קרן כבשים- עשוי מחומרים באיכות גבוהה, עמיד לשימוש. מסרק מברשת שיער קרן- עיסוי קרקפת, מנחם ושימושי. החבילה כוללת 6 x תכונות מסרקי עיסוי נשים -גודל : בערך 17.50x5.50x0.60 ס"מ/6.88x2.16x0.24 אינץ 'שן רחבה. - מרקם טבעי, ידית חלקה לאחיזה קלה, מתנה נחמדה לחבריך מסרקים תספורת. חומר : מסרק מגרד קרן שור. - חומר טבע, ידנית בעבודת יד, וזה מסרק שיער ההנעה האנטי סטטי. - הוא הבעלים של קווים חלקים וצורות ייחודיות. להבטיח את המסרק העמידות שלו מסוגנן. צבע : מברשת עיסוי שיער צבעונית מגוונת. - גילוף בעבודת יד שלם, ועמיד לשימוש במסרק אנטי-סטטי. - עיסוי קרקפת, מסרק שיער מנחם ושימושי לנתק יגיד לך שהמסרק שלנו יהיה הבחירה הטובה ביותר שלך. כלי סטיילינג עם שיניים בינתיים, הוא הבעלים של עיצוב מראה אטרקטיבי. מסרק עץ שיניים גדול זה יהיה העוזר הטוב ביותר לשיער הראש שלך עבורך ולמשפחתך.