Viagasafamido מדף מקלחת פינתית, מדף משולש אמבטיה, מחזיק מתלה זכוכית למקלחת למטבח אמבטיה בית

קיבולת נושאת עומס : מדף המקלחת הפינה הזה בעל יכולת נושאת עומס חזקה ויכול למקם חפצים כבדים כמו שמפו או ג'ל מקלחת על מדף האמבטיה. קיבולת נושאת עומס : מדף המקלחת הפינה הזה בעל יכולת נושאת עומס חזקה ויכול למקם חפצים כבדים כמו שמפו או ג'ל מקלחת על מדף האמבטיה. תחול : מדף המקלחת הפינה הזה מתאים לארגון שטח אחסון בחדרי אמבטיה, חדרי אמבטיה ומטבחים, וזה נוח מאוד. עיצוב : מדף המקלחת הפינה הזה נועד להיות בטוח, עם מדף שכבה אחת, מעקות מורחבים למניעת נפילה, וניתן למקם פריטים כרצונך. חיסכון בחלל : מדף המקלחת הפינה הזה חוסך מקום, עם מדפים ניתנים לניתוק, ניצול חלל נוח וסביר, וניתן למחזר את המדפים ולשתמש בהם מחדש. התקנה : מדף המקלחת הפינה הזה קל להתקנה ויש לו אביזרים שלמים. אתה צריך לקדוח חורים בקיר לפני שתתלה אותו. קיבולת נושאת עומס : מדף המקלחת הפינה הזה בעל יכולת נושאת עומס חזקה ויכול למקם חפצים כבדים כמו שמפו או ג'ל מקלחת על מדף האמבטיה. קיבולת נושאת עומס : מדף המקלחת הפינה הזה בעל יכולת נושאת עומס חזקה ויכול למקם חפצים כבדים כמו שמפו או ג'ל מקלחת על מדף האמבטיה. תחול : מדף המקלחת הפינה הזה מתאים לארגון שטח אחסון בחדרי אמבטיה, חדרי אמבטיה ומטבחים, וזה נוח מאוד. עיצוב : מדף המקלחת הפינה הזה נועד להיות בטוח, עם מדף שכבה אחת, מעקות מורחבים למניעת נפילה, וניתן למקם פריטים כרצונך. חיסכון בחלל : מדף המקלחת הפינה הזה חוסך מקום, עם מדפים ניתנים לניתוק, ניצול חלל נוח וסביר, וניתן למחזר את המדפים ולשתמש בהם מחדש. התקנה : מדף המקלחת הפינה הזה קל להתקנה ויש לו אביזרים שלמים. אתה צריך לקדוח חורים בקיר לפני שתתלה אותו. אופן השימוש : בחר במיקום ההתקנה, הוציא את צלחת התיקון, מקדח חורים על הקיר בעזרת מקדחה כדי לתקן אותו, ואז להתקין את סוגר התיקון ולבסוף התקן את הזכוכית ואת מסגרת המגן. מפרט : סוג פריט : מתלה זכוכית אמבטיה חומר : אלומיניום + משקל זכוכית מחוסמת : בערך. 1456 G / 51.4oz גודל המוצר : בערך. 25x25x5 ס"מ / 9.8x9.8x2.0in עובי זכוכית מחוסמת : בערך. רשימת חבילות 8 מ"מ / 0.3 אינץ ' : 1 x זכוכית 1 x מסגרת מגן 2 x סוגר קבוע 2 x מחזיק קיר 1 תיק x אביזרי בורג (2 ברגים 2 x וצינור בורג הרחבה 2 x).

Item Type:
Bathroom Glass Rack
Material:
Aluminum + Tempered Glass
Weight:
Approx. 1456g / 51.4oz
Product Size:
Approx. 25x25x5cm / 9.8x9.8x2.0in
Tempered Glass Thickness:
Approx. 8mm / 0.3in
Package List:
1 x Glass: