מארז פטפני פינטי עבור Tab Galaxy Galaxy A 8.0 2019 ללא דגם עט, סדרת Kiddie משקל קל ידית להמרה עמדת ילדים

מקרה זה תואם את טאבלט סמסונג גלקסי טבליה A 8.0 "(2019) טבליה ללא דגם S SM-T290 (Wi-Fi) SM-T295 (LTE) לשנת 2019. הוא לא יעבוד לכרטיסיית גרסת 2015/2017/2018 A 8.0 8.0 , או כל מכשיר דגם אחר. מיוצר עם קצף EVA כבד צפוף, אותו סוג המשמש בסוליות של נעלי ספורט יוקרות. חומר מושלם לילדים ומבוגרים כאחד. קצף עבה מכסה באופן מלא את הגב, הצדדים ונמשך מעל פני השטח של סמסונג גלקסי לשונית 8.0 2019, מה שאומר שהמסך יישאר בטוח מפני שריטות אם יונח על פניו. חשוב יותר, ידית אחיזה יכול לספק אחיזה מאובטחת עבור המכשיר. Case Stand Stand Contrance Contranc כפתורים שולטים ומצלמות. מארז Fintie Kiddie : מיועד לידיים קטנות, מגן מפני טיפות גדולות. הגנה על המקרה של Fintie-Prestience נועד להיות הפיתרון המושלם עבור הורים הזקוקים להגנה נטולת דאגה מפני טיפות, בליטות והמהומה האופיינית שנגרמת על ידי ילדים במשחק. עיצוב כיף מונע על ידי Case Stand Case יכול להשתנות לידית לטיפול קל ונשיאה מסביב למקרה זה תואם לטאבלט Samsung Galaxy Tab A 8.0 "(2019) ללא עט S SM-T290 (Wi-Fi) SM-T295 (LTE) שחרור 2019. אנא הערה : צבעים המוצגים בתמונות עשויים להיות שונים מעט ממוצר בפועל בגלל הגדרות תאורה וצבע. זמינים במגוון צבעים בהירים ומהנים.