מקרה ל- Microsoft Surface Duo 2020, Dikoer Microsoft Surface Duo Case for נשים, כבד אולטרה סקרן מחשב

מקרה עבור Microsoft Surface Duo 2020 תומך בטעינה אלחוטית מהירה וכוח. תואם רק לסמארטפון של מיקרוסופט Surface Duo 8.1 ". אנא בדוק את דגם הטלפון בזהירות לפני הרכישה. Microsoft Surface Duo 2020 מארז העשוי מחומר מחשב באיכות גבוהה נשאר קל ודק במיוחד ויש לו עמידות חזקה 3 סמארטפון מהתנגשויות, שריטות והתנגשויות. מארז טלפון של מיקרוסופט משטח של מיקרוסופט הוא בניית חלקים עם כיסוי צירים ושפתיים מוגבהות מציע הגנה מאובטחת של 360 מעלות כל השרידות הנוגעות למשטחים שטוחים. מארז לצמד השטח 8.1 "2020 הוא אידיאלי שני אידיאלי שני שני בנייה של חתיכה ברוחב של 1.1 מ"מ בלבד מאפשרת גישה פתוחה ונוחה ליציאות וכפתורים. האם אתה מחפש מארז טלפון יפה לטלפון שלך? הגעת למקום הנכון! מארז הטלפון האולטרה -רזה שלנו קל משקל הוא אלגנטי ומעשי. זה יכול לספק לטלפון הנייד שלך הגנה חזקה מפני טיפה, התנגשות וזיהום, אתה תאהב את זה.? התייחסות למארז מגן : דגם תואם : תואם ל- Microsoft Surface Duo 8.1 "2020 מותג : Dikoer חומר : מחשב קשה חבילה גב : 1 * כיסוי טלפון עבור Microsoft Surface Duo 2020 תכונה מושלמת :  Microsoft Surface Duo Cox Cover תומך בטעינה אלחוטית ללא כל הפרעות Case Case Microsoft Surface Duo 8.1 "נועד להיות כפפת הטלפון הסלולרי שלך! זה חלק ועם זאת עמיד להגנה מפני שריטות. Constrance עמיד לאורך זמן עמיד לצהבה. גם אחרי חצי שנה, מארז הטלפון שלך נראה כמו החדש. PC מחשב קשה מספק אחיזה טובה וכל הכפתורים קלים לגישה, רכים להתקנה ולהסרה, הגן על הטלפון שלך מפני אש ואבק. Puting במדויק חתוך פתחים כדי לאפשר גישה מלאה לכל הפונקציות של הטלפון שלך. הגן את הטלפון שלך מלכלוך, שריטות ונזקים יומיים אחרים ללא הוסף תמציות. תמונות תמונות המודפסות במקרים הן ברזולוציה גבוהה, גרמו לטלפון שלכם להיראות קריר יותר. Case מארז טלפון דפוס מסוגנן מקסים הוא מתנה נפלאה לנשים, גברים, בנות, ילדים, תינוקות, בנים, בני נוער, חברים וכו '. אם יש לך שאלות לגבי המוצר שלנו, אנא אל תהסס לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני ו אנו נשיב להודעתך תוך 24 שעות.