מארז כיסוי מחשב טאבלט מגן למארז Microsoft Surface Pro 9 2022 מארז טאבלט חכם משולש-פי-קיפול, מחשב קשיח

ידידותי לסביבה ואף אחד לא מריח, חומר עמיד, אתה תרגיש מאוד נוח. קל להתאים ולהסיר. גישה נוחה לכל הפקדים והתכונות של המכשיר מבלי שתצטרך להסיר את המקרה. הגן על מחשב הטבלה שלך מפני שריטות. 【תאימות】 מיועדת רק לטאבלט של Microsoft Surface Pro 9 2022 (13 אינץ '). הערה : לא מתאים לדגמים אחרים, אנא בדוק את מספר הדגם בגב הטאבלט שלך לפני הרכישה. עמדת העור כיסוי כיסוי : - עבור Microsoft Surface Pro 9 (13 אינץ ') 2022 כיסוי מארז טאבלט משוחרר- מחשב קשה מחשב אחורי אחורי חומר אולטרה רזה וקל משקל קשים בחזרה המכשיר שלך הגנה נהדרת- הצע הגנה נהדרת מפני שימוש יומיומי, פונקציה פשוטה ועם זאת מסוגננת : Prop מעלה את הטאבלט שלך יציב, מספק את הזוויות הנוחות ביותר תוך כדי צפייה בסרטונים או פונה לעיצוב סגירה מגנטית : גמישה ומאובטחת מספיק כדי להחזיק אותו פתוח או סגור- כושר מושלם לעדשת המצלמה ולמסך, גישה קלה ומהירה לכל הכפתורים מה זה חבילה : מארז אטום 1xdrop.