Targus versatype לאייפד 10.2 אינץ ', iPad Air 10.5 אינץ', iPad Pro 10.5 אינץ

עובר כיתה ד 'צבאית. בדיקת טיפה. מעבר חלק בין מצב הגנה ל -3 מצבי צפייה. ביצועים דמויי מחשב נייד עם מקלדת QWERTY בגודל מלא וקישוריות Bluetooth 5.1. הסוללה מספקת עד 350 שעות שימוש כאשר היא טעונה במלואה. מקשים עם תאורה אחורית עם 7 הגדרות צבע ו -3 הגדרות עוצמה. מארז מקלדת. מארז מקלדת. ה- Versatype עבור i Pad (7th Gen.) 10.2 אינץ ', i Pad Air 10.5 אינץ', i Pad Pro 10.5 אינץ 'מוסיף פונקציונליות והגנה למכשיר שלך-תוך הוספת מעט מבחינת התפזורת או המשקל. מארז הקשיח הקשיח מציע הגנה רבה על שריטות והשפעות בעת סגורה, ופותח עולם של פרודוקטיביות. המקלדת נועדה לספק חווית הקלדה דמוית מחשב נייד עם פריסת QWERTY מלאה. המקרה עובר בצורה חלקה ממצב מגן סגור, לפתיחת מצב מחשב נייד, למצב מצגת למצב טאבלט מקלדת שטוח ונסתר. הציר המהונדס במיוחד מסתובב 360 ° וציר 130 מעלות כדי להשיג כמעט כל זווית צפייה הרצויה. כאשר המקרה סגור במצב מגן, הוא משלים את המכשיר ומאפשר גישה לכל היציאות. עם עד 350 שעות חיי סוללה ומפתחות עם תאורה אחורית לצפייה קלה בחושך, זהו מארז המקלדת האולטימטיבי לקחת איתך לכל מקום.