מארז טלפון רך של gazeku עם כדור שרשרת מפתח קסם לאייפון 13

1. חומר : סיליקון בדרגת אוכל. תחושת מגע רכה וטובה. 2. גישה נוחה לכל הכפתורים, הפקדים והיציאות. Deburred ו- No Overlow. 3. קצוות מורמים של 1 מ"מ סביב מסך טלפון ועדשה, הגן על הטלפון הנייד שלך היטב מפני שריטות, אבק, מסכות אצבעות וכו '. בעובי קיר 1.5 מ"מ כדי לספק גלגול הוכחה ואנטי -טרופ לטלפון שלך. 4. עם כדור קסם קטן כמו בתצלום. צבע כדור הקסם הוא ורוד לבן, לא ורוד כהה, כדי להתאים לצבע האותיות. 5. מתנה טובה לעצמך או לחברים שלך. 1. חומר : סיליקון בדרגת אוכל. תחושת מגע רכה וטובה. 2. גישה נוחה לכל הכפתורים, הפקדים והיציאות. Deburred ו- No Overlow. 3. קצוות מורמים של 1 מ"מ סביב מסך טלפון ועדשה, הגן על הטלפון הנייד שלך היטב מפני שריטות, אבק, מסכות אצבעות וכו '. בעובי קיר 1.5 מ"מ כדי לספק גלגול הוכחה ואנטי -טרופ לטלפון שלך. 4. עם כדור קסם קטן כמו בתצלום. צבע כדור הקסם הוא ורוד לבן, לא ורוד כהה, כדי להתאים לצבע האותיות. 5. מתנה טובה לעצמך או לחברים שלך. 1. 100% חדש ואיכותי .2. גישה נוחה לכל הכפתורים, הפקדים והיציאות .3. קל לשימוש, בנייה אלגנטית ותפרים .4. קל להסרה ולהתקנה .5. הגן על הטלפון הנייד שלך הרחק מכל שריטות, אבק, מסכות אצבעות וכו '.