FXFOOT תואם לאייפון 14 פרו מקסימום מארז טלפון מצויר חמוד מארז טלפון Kawaii רך סיליקון טלפון מארז אחיזה

תאימות : מקרה מגן המיועד לאייפון 14 Pro Max. מיקום החור המדויק מאפשר לך ללחוץ על כפתורי טלפון שונים בצורה חלקה. קל להתקין ולהסיר ולא יגרד את הטלפון שלך. מעוצב בצורה מסוגננת עם האיכות הגבוהה ביותר רק כדי להבטיח מוצר לאורך זמן תוך שמירה על עיצוב קל ומשקל דק. מארז ה- i Phone 14 Pro Max המושלם הזה מעוצב ומודפס באיכות הגבוהה ביותר. חומר ה- TPU החדשני מגן על הטלפון שלך מפני בליטות ונזק יומיומי אחר. לא עגום וקל ללבוש ולהמריא. נותן לטלפון שלך מראה חדש ומבריק ומנצנץ. המקרה עם דפוס הופך את הטלפון שלך למיוחד. התבלט במגוון פונקציות עם מארז טלפון מושך עין זה. המתנה המושלמת לחברים ובני משפחתך. בין אם אתם קונים את זה בעצמכם או למישהו אחר, כיסויי מארז הטלפון שלנו הם המתנה המושלמת לאמא, אבא, בעל, אשה, בן, בת, אח, אחות, דודה, דוד וחבר. תאימות : מקרה מגן המיועד לאייפון 14 Pro Max. מיקום החור המדויק מאפשר לך ללחוץ על כפתורי טלפון שונים בצורה חלקה. קל להתקין ולהסיר ולא יגרד את הטלפון שלך. מעוצב בצורה מסוגננת עם האיכות הגבוהה ביותר רק כדי להבטיח מוצר לאורך זמן תוך שמירה על עיצוב קל ומשקל דק. מארז ה- i Phone 14 Pro Max המושלם הזה מעוצב ומודפס באיכות הגבוהה ביותר. חומר ה- TPU החדשני מגן על הטלפון שלך מפני בליטות ונזק יומיומי אחר. לא עגום וקל ללבוש ולהמריא. נותן לטלפון שלך מראה חדש ומבריק ומנצנץ. המקרה עם דפוס הופך את הטלפון שלך למיוחד. התבלט במגוון פונקציות עם מארז טלפון מושך עין זה. המתנה המושלמת לחברים ובני משפחתך. בין אם אתם קונים את זה בעצמכם או למישהו אחר, כיסויי מארז הטלפון שלנו הם המתנה המושלמת לאמא, אבא, בעל, אשה, בן, בת, אח, אחות, דודה, דוד וחבר. Featur Enote : הצד של מארז ההגנה על הטלפון הנייד הזה עשוי מ- TPU רך באיכות גבוהה, והגב עשוי מחומר מחשב מט, שאינו חלק, שיש לו עמידות טובה יותר של שריטות, לא החלקה ואפקטים מוגנים לזעזועים. העיצוב הקל משקל לא יגדיל את נפח הטלפון, יספק אחיזה נוחה וקל להתקנה ולהסרה. הערה : העיצוב המדויק של חיתוך ועיצוב כפתור מעודן הופך את הטלפון לקל לשימוש. הגזרת המושלמת מאפשרת גישה ותפעול קלים של כל הכפתורים והחיבורים בסמארטפון.