【A42 5G מארז טלפון】 כיסוי טלפון לסמסונג A42 5G מארז טלפון, מארז היברידי מחוספס עם הגנה על חומרים כפולים,

★ 【דגם מתאים】 מיועד במיוחד לסמסונג גלקסי A42 5 G (לא מתאים A42 4 G), אנא בדוק את הדגם של הטלפון שלך לפני שאתה קונה. ★ 【עיצוב מיוחד】 בנה מעמד טבעת סיבוב 360 מעלות, שיכול לשחרר את הידיים שלך לשיחות סרטים ווידאו. ★ 【יריעה מגנטית】 יריעה מגנטית מתכת מובנית, יכולה לספוג ביציבות למחזיק המכונית המגנטי ישירות, זה נוח לך לנווט במסלול בעת הנהיגה. ★ 【פיזור חום】 בטנה בעלת עיצוב בועות עגולות, החום האמצעי-פסים המפחיתים את החום מהטלפון שלך, ועוזר לשחק בביצועים המתקדמים של שבב ה- CPU והפחתת ההזדקנות של חומרת הטלפון הנייד. ★ 【שירות משביע רצון】 אם יש בעיה, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנו נפתור את הבעיה עבורך תוך 12 שעות. ★ 【דגם מתאים】 מיועד במיוחד לסמסונג גלקסי A42 5 G (לא מתאים A42 4 G), אנא בדוק את הדגם של הטלפון שלך לפני שאתה קונה. ★ 【עיצוב מיוחד】 בנה מעמד טבעת סיבוב 360 מעלות, שיכול לשחרר את הידיים שלך לשיחות סרטים ווידאו. ★ 【יריעה מגנטית】 יריעה מגנטית מתכת מובנית, יכולה לספוג ביציבות למחזיק המכונית המגנטי ישירות, זה נוח לך לנווט במסלול בעת הנהיגה. ★ 【פיזור חום】 בטנה בעלת עיצוב בועות עגולות, החום האמצעי-פסים המפחיתים את החום מהטלפון שלך, ועוזר לשחק בביצועים המתקדמים של שבב ה- CPU והפחתת ההזדקנות של חומרת הטלפון הנייד. ★ 【שירות משביע רצון】 אם יש בעיה, אנא אל תהסס לפנות אלינו, אנו נפתור את הבעיה עבורך תוך 12 שעות. המרדף שלנו : הקדיש לספק לך מוצרים מספקים ולשירות בצורה אינטימית יותר. 1. תאימות : תוכנן במיוחד עבור סמסונג גלקסי A42 5 G (לא מתאים A42 4 G), אנא בדוק את הדגם של הטלפון שלך לפני שאתה קונה. 2. עשוי מפוליקרבונט נוקשה באיכות גבוהה (PC) + פוליאוריטן תרמופלסטי (TPU), 2 שכבות תכנון המספקים ספיגת זעזועים מעולה ועמידות בפני שריטות, השימוש בטכנולוגיית כרית אוויר להגנה על כל הפינות. 3. 360 ° עיצוב עמותת סיבוב, מספק נוחות נהדרת לצפייה בווידיאו ללא יד, קריאה. ניתן להשתמש במקרה עם סוגר המכוניות המגנטי. 4. החבילה כוללת : מקרה 1x.