החלף אביזרים לחציית בעלי חיים, חציית בעלי חיים נשיאה עם מארז ירוק עבור מתג לייט, כבל טעינה מסוג U USB,

החלף אביזרי Lite עבור מעבר בעלי חיים - מארז האביזרים לחציית בעלי חיים New Horizons Switch Lite כולל את כל מה שאתה צריך להשתמש בו עבור Nintendo Switch Lite שלך. המקרה עשוי מחומר PU והוא שומר על ה- Switch Lite והאביזרים שלך בטוחים מאפס, בליטה ושחרור. תכונות עם 8 קלפי משחק ו -2 רצועות. Switch Lite Crossing Crossing נשיאה - מתאים לקונסולת המשחק של Nintendo Switch Lite והקטע העליון כולל כיס פנימי נפרד שיכול להתאים לכבלים נוספים, אוזניות ואביזרים קטנים יותר אך חיוניים אחרים. (שימו לב שזה לא יכול להתאים לפריטים גדולים יותר כמו מתאם ה- AC המתג). החלף על חציית בעלי חיים חציית סיליקון - חומר רך סיליקון, לסיליקון יש מרקם נחמד שגורם לו לא להיות חלקלק. זה מרגיש טבעי יותר בידיים, מספק גם משטח חלק להנחת האצבעות שלך. זה חוסך את הידיים שלך מהתכווצויות, זה מאוד יציב ועמיד. מגן מסך זכוכית מחוסמת - מעוצב במיוחד עבור Nintendo Switch Lite. הגדרה גבוהה אולטרה-ברורה עם שקיפות של 99.9% כדי לאפשר חווית צפייה טבעית וטבעית. זה אמין וגמיש, ומבטיח תאימות מלאה לרגישות למסך מגע. מתג כובעי אחיזת אגודל של לייט : מיועד למתג Nintendo ו- Switch Lite, מתאים לחלוטין לבקר Joy-Con Joystick.protect עבור הג'ויסטיק שלך, למנוע שריטות, בליטות, נזק מלוכלך או אחר. החלף אביזרי Lite עבור מעבר בעלי חיים - מארז האביזרים לחציית בעלי חיים New Horizons Switch Lite כולל את כל מה שאתה צריך להשתמש בו עבור Nintendo Switch Lite שלך. המקרה עשוי מחומר PU והוא שומר על ה- Switch Lite והאביזרים שלך בטוחים מאפס, בליטה ושחרור. תכונות עם 8 קלפי משחק ו -2 רצועות. Switch Lite Crossing Crossing נשיאה - מתאים לקונסולת המשחק של Nintendo Switch Lite והקטע העליון כולל כיס פנימי נפרד שיכול להתאים לכבלים נוספים, אוזניות ואביזרים קטנים יותר אך חיוניים אחרים. (שימו לב שזה לא יכול להתאים לפריטים גדולים יותר כמו מתאם ה- AC המתג). החלף על חציית בעלי חיים חציית סיליקון - חומר רך סיליקון, לסיליקון יש מרקם נחמד שגורם לו לא להיות חלקלק. זה מרגיש טבעי יותר בידיים, מספק גם משטח חלק להנחת האצבעות שלך. זה חוסך את הידיים שלך מהתכווצויות, זה מאוד יציב ועמיד. מגן מסך זכוכית מחוסמת - מעוצב במיוחד עבור Nintendo Switch Lite. הגדרה גבוהה אולטרה-ברורה עם שקיפות של 99.9% כדי לאפשר חווית צפייה טבעית וטבעית. זה אמין וגמיש, ומבטיח תאימות מלאה לרגישות למסך מגע. מתג כובעי אחיזת אגודל של לייט : מיועד למתג Nintendo ו- Switch Lite, מתאים לחלוטין לבקר Joy-Con Joystick.protect עבור הג'ויסטיק שלך, למנוע שריטות, בליטות, נזק מלוכלך או אחר.