Infocus In5122 4000 Lumen, XGA LCD Proj

בנוסף, העיצוב העכשווי של פרופיל נמוך וטביעת הרגל הקומפקטית שלו הופכים אותו להתאמה טובה לשימוש על גבי שולחן או עגלות מדיה. אופטיקה בעלת ביצועים גבוהים עם משמרת עדשות אופקיות ואנכיות ידניות מספקות תמונות מושלמות תיקון פינתי מבטל את מפתח אבן פעולה בטוחה או כמעט פי שניים מכניסות האודיו הניתנות להקצאה של Lumen על ידי מניעת שימוש לא מורשה אם המקרן מועבר RS232 ו- RJ45 יציאות כדי להתחבר למערכת בקרת החדר או מערכת בקרת הרשת שלך חיבור אקסטרון, Kramer, in-Line ו- Pro Witching and Gear Wacking עם כניסות 5 BNC (RGBHV/YPBPR) קישוריות מקיפה HDMI 1. משתמשים יכולים לחבר את המחשבים שלהם ל- IN5122 דרך הרשת ולשתף חזותיים בין אם הם בחדר או עובדים מרחוק עד ארבעה מסכים ניתן להציג בו זמנית ולעבור ממגיש אחד למשנה מחבר אותו למקרן. מקרן IN5122 ארוז בתכונות שימושיות שיעזרו לכם לתקשר ולשתף את הרעיונות שלכם בנוחות וביעילות מהיצרן טעון באופן מלא ומפתיע למקרן LCD בהתקנה. שלב את המקרן In5122 בתשתית הרשת שלך כדי לשלוח פקודות דרך הרשת, לייעל תחזוקה, לחסוך זמן ולשתף מידע קריטי. מלא את המסך עם 4000 לומן ושמור על האורות כדי לשים לב לקח את העיניים תוך מקסום אינטראקציה ושיתוף פעולה. • לחדר ישיבות גדול, חדר אימונים או כיתה • תכונות לפשט התקנה • קישוריות מקיפה • תכונות רשת ושיתוף פעולה • חיי מנורה של עד 5000 שעות מדוע לבחור ב- IN5122? טכנולוגיית ה- LCD האורגנית האחרונה במשך שנים של שימוש ללא דאגות ללא השפלה של תמונה עיצוב פרופיל נמוך, טביעת רגל קומפקטית, משמרת עדשות אופטיות ותיקון פינתי להתקנה של גמישות קישוריות מקיפה חבילה מלאה של רשת ושיתוף פעולה תכונות 4000 לומן מציגה תמונות בהירות וברורות באמצע- חדרים בגודל ובסביבה גבוהה מדליקה עד 5000 שעות חיי מנורה מורידים עלות מוחלטת של בעלות במחיר נכון בהיר ומדויק תמונות מדהימות ו 4000 לומן אורזים אגרוף ממלא את המסך עם 4000 לומנים ושמור על האורות כדי לשים לב לקל על הקל על האגרוף עיניים תוך מקסום אינטראקציה ושיתוף פעולה. לחסוך זמן. שמור על חיי מנורה של מקרן על ידי תזמון זמני הפעלה/כיבוי והגדר מראש אירועי תחזוקה גשר רשת מאפשר ל- IN5122 לשלוט במכשירים סידוריים מצורפים לשלוח הודעות דינמיות לתצוגה מיידית למקרנים - מושלם להודעות כמו שינויי לוח זמנים, אזהרות מזג אוויר, חדשות חדשות, וחדשות התראות חירום יוצרות מסכי הפעלה מותאמים אישית ושלח אותם דרך הרשת למקרנים ספציפיים. מקרן IN5122 נטען בפרטים המפשטים את ההתקנה. עזור לך לתקשר ולשתף את הרעיונות שלך בנוחות וביעילות. תיאור המוצר Infocus In5122 מקרן XGA משלב חזותיים מדהימים וקישוריות מקיפה עם קבוצה מרשימה של תכונות רשת ושיתוף פעולה.3 עם שמע 5 BNC (RGBHV/YPBPR) D-SUB HD15 (VGA) וידאו רכיב S-Video Composite Video 3.לחסוך זמן. Loph Life LCDs LCDs מספקים צבעים מדויקים ועומק של פרט אפור שמביא כל תמונה שאתה מקרין לחיים שולחים תמונות גדולות, בהירות, גבוהות, אפילו בחדרים מוארים היטב עם מסכים עד 110 אינץ דלת מנורה נגישה הופכת אותה לחסכונית וקלה לתחזוקה של מקרני ה- IN5122 ניתן לערום בקלות הקלה בקלות לצורך התקנת נקודות כאב תכנון מגוון הופכת אפילו את הטבלה הראשונה להשתמש באפשרות ה- IN5122 נטענת בפרטים המפשטים את ההתקנה. שתף מידע קריטי.5 m M סטריאו ג'ק (S) 3. עזור לך לתקשר ולשתף את הרעיונות שלך בנוחות וביעילות. בנוסף, העיצוב העכשווי של פרופיל נמוך וטביעת הרגל הקומפקטית שלו הופכים אותו להתאמה טובה לשימוש על גבי שולחן או עגלות מדיה. USB סוג B עבור USB תצוגת רשת על גבי ניקוי ובקרה מרחוק על LAN/WAN סטנדרטיים משלבים את ה- IN5122 בתשתית הרשת שלך כדי לשלוח פקודות דרך הרשת, לייעל תחזוקה, לחסוך זמן ולשתף מידע קריטי. חיזוק את המותג שלך וקבל הודעות ממוקדות לחדרים ספציפיים בכל כלי שיתוף הפעולה שלך במתקן בפקודה שלך Connect, שתף והווה בדרכים חדשות ונוחות ש- IN5122 עמוס בתכונות שימושיות כדי לעזור לך לתקשר ולשתף את הרעיונות שלך בנוחות וביעילות.