מקרן נייד VAMVO, 2023 משודרג WiFi מקרן יליד 1080p מקרן סרטים חיצוני מלא HD, מקרן וידאו לטיול הקולנוע

【יליד 1080p מקרן סרטים מלא HD】 VAMVO מקרן WIFI חיצוני אחרון בשנת 2023, יליד 1920x1080p רזולוציה, עם עדשת העברת אור גבוהה מאמצת סרט שבירה גבוה, מסנן אור כחול יותר, מפחית נזק ארוך טווח וגירוי בעיניים, ומטפל במשפחה חָזוֹן!. 【חיבור Wi Fi יציב מהיר】 תומך בחיבור Wi Fi, VAMVO Wi Fi מקרן וידיאו מאפשר לך לקבל הזרמת וידאו מקוונת וחוויית וידאו מקוונת הרבה יותר וחוויית וידאו מקוונת בעת סנכרון מסכי טלפון חכם. בין אם מדובר בכנס קטן, סרטים, צפייה במשחקי כדורגל או משחקים, תוכלו להטיל את המסך וליהנות מהמסך הגדול בהבחנה גבוהה!. 【חוויית צפייה בסרטים מעולה】 מקרן הסרטים הנייד מציע תצוגה מתכווננת של 36 "-210" עם תיקון ידני, כך שבין אם אתה מעביר את המקרן 360 °-קדמי, אחורי או תקרה המותקנים. אל תדאג לעיוות תמונה בגלל מיקום. מקרן נייד זה יכול להציג אקסל/טקסט/PDF באמצעות USB. 【מכשירים מרובים התאימו】 מקרן הקולנוע הביתי הזה מובנה ב- HDMI*2/יציאות USB/שמע, מקל על חיבור דיסק USB, מחשבים ניידים, מחשב נייד, מקבוקים, i OS וטלפון אנדרוד, נגן DVD, PS5, קונסולות משחק, רמקול חיצוני. שטח יכול גם להיות מסך גדול, ושובר את מחסומי החלל. המסך הגדול בגודל 100 אינץ 'יכול להקרין משלושה מטרים, וחללים קטנים כמו חדר שינה יכולים גם לחוות קולנוע ביתי!. 【מה תקבל】 החבילה הכוללת מקרן אלחוטי 1 x, מדריך מקרן אלחוטי 1 x, 1 x contorl מרחוק (סוללה לא כלולה), מתאם כוח 1 x, כבל 1 x HDMI, 1 x 3 בכבל וידאו אחד. מקרן חכם VAMVO מספק שירות לקוחות מצוין, כל בעיית מוצר PLS אל תהסס לפנות אלינו. VAMVO Wireless Native 1080p Wi Fi מקרן, כדאי שיהיה לך אחד ליהנות מהבילוי הביתי שלך וכמתנה לחברים שלך, לילדים, לאוהבים ולחברי משפחות בכל עת. מקרן הסרטים הביתי והחיצוני הזה משתמש במקור תאורת LED מתקדם, חומרים איכותיים וטכנולוגיית ייצור מעודנת. זה עם רזולוציה אמיתית של 1920 x 1080, 36.78 מיליון צבעים עוזרים לשפר את דיוק הצבעים בתמונות כהות, מעניקים ללימודי הקולנוע הביתי שלך בהירות תמונה שאפילו מקרני תיאטרון 720p לא יכולים להתאים, ועובד פנטסטי להקרנת הולוגרמות ליל כל הקדושים לרשת. עיצוב המקרים החלקלק והמודרני שלה עם תמונה חדה וצבעים עשירים עשוי אפילו לגרום לך להתנודד!.