MMOBIEL 1250 יחידות ערכת כלים לחיפוש מעצבים, AWG23-7 AWG23-7 המקצועי להתאמה עצמית מתכוונת לחוט חוט חוט

חומר באיכות גבוהה : ערכת כלי Crimp שלמה עיצוב מושלם מגיע עם כלי פלייר לחיצה עמיד וקומפקטי, עבור מחברים מבודדים ולא מבודדים, שטח הלחיצה הוא 0.25-10 מ"מ². קל לשימוש : כלי פלייר Crimper מתכוונן עצמי - בהתאם לדרישות הטרמינל, הוא מתאים את עצמו אוטומטית לקוטר המתאים ללחיצה, קל לתפעול. מכשיר המחגר לחיסכון בעבודה משפר את כוח האחיזה; הידית היא עם חומר הניילון שאינו החלקה וכוח המינוף מקל על הניתוח ומשפר את השפעות הלחיצה. ערכת כלים לחיפוש נועדה לעזור לכם לבצע את החיווט במהירות, המתאימה לכל מיני מתגי ציוד, סוללות, מכוניות, רכיבים אלקטרוניים עם סיכות וכו '; מבצע עבודה קצרה של מסופים ומחברים לחשמלאים, מעלה ובונים כל מחברי CRIMP מבודדים סגורים בצורה מושלמת בקופסת פלסטיק עם קבוצות לאחסון קל, תחבורה וארגון. החבילה כוללת גם 1250 מסופי חיווט מבודדים לתמיכה בפרויקטים קטנים של DIY ותיקונים חשמליים גדולים. כולל מחברים לחיצות כדלקמן : 200 יח ' - 0.50 מ"מ² - E0508 ​​- לבן, 200 יח' - 0.75 מ"מ² - E7508 - אפור בהיר, 200 יח ' - 1.00 מ"מ² -E1008 - אדום, 250 יח' -1.50 מ"מ² - E1508 - שחור, 250 יח ' - 2.50 מ"מ² - E2508 - כחול 100 יח ' - 4.00 מ"מ² - E4009 - אפור, 25 יח' - 6.00 מ"מ² - E6012 - צהוב, 30 יח ' - 10.00 מ"מ² - E10-12 - אדום. מוצר באיכות גבוהה של MMOBIEL : כל חלק נבדק לפני המשלוח. מוצר במלאי. חומר באיכות גבוהה : ערכת כלי Crimp שלמה עיצוב מושלם מגיע עם כלי פלייר לחיצה עמיד וקומפקטי, עבור מחברים מבודדים ולא מבודדים, שטח הלחיצה הוא 0.25-10 מ"מ². קל לשימוש : כלי פלייר Crimper מתכוונן עצמי - בהתאם לדרישות הטרמינל, הוא מתאים את עצמו אוטומטית לקוטר המתאים ללחיצה, קל לתפעול. מכשיר המחגר לחיסכון בעבודה משפר את כוח האחיזה; הידית היא עם חומר הניילון שאינו החלקה וכוח המינוף מקל על הניתוח ומשפר את השפעות הלחיצה. ערכת כלים לחיפוש נועדה לעזור לכם לבצע את החיווט במהירות, המתאימה לכל מיני מתגי ציוד, סוללות, מכוניות, רכיבים אלקטרוניים עם סיכות וכו '; מבצע עבודה קצרה של מסופים ומחברים לחשמלאים, מעלה ובונים כל מחברי CRIMP מבודדים סגורים בצורה מושלמת בקופסת פלסטיק עם קבוצות לאחסון קל, תחבורה וארגון. החבילה כוללת גם 1250 מסופי חיווט מבודדים לתמיכה בפרויקטים קטנים של DIY ותיקונים חשמליים גדולים. כולל מחברים לחיצות כדלקמן : 200 יח ' - 0.50 מ"מ² - E0508 ​​- לבן, 200 יח' - 0.75 מ"מ² - E7508 - אפור בהיר, 200 יח ' - 1.00 מ"מ² -E1008 - אדום, 250 יח' -1.50 מ"מ² - E1508 - שחור, 250 יח ' - 2.50 מ"מ² - E2508 - כחול 100 יח ' - 4.00 מ"מ² - E4009 - אפור, 25 יח' - 6.00 מ"מ² - E6012 - צהוב, 30 יח ' - 10.00 מ"מ² - E10-12 - אדום. מוצר באיכות גבוהה של MMOBIEL : כל חלק נבדק לפני המשלוח. מוצר במלאי. חומר באיכות גבוהה : ערכת כלי Crimp שלם עיצוב מושלם מגיע עם כלי פלייר לחיצה עמיד וקומפקטי, עבור מחברים מבודדים ולא מבודדים, שטח הלחיצה הוא 0.25-10 מ"מ. הטרמינל, הוא מתאים את עצמו אוטומטית לקוטר המתאים ללחיצה, קל לתפעול. מכשיר המחגר לחיסכון בעבודה משפר את כוח האחיזה; הידית היא עם חומר הניילון שאינו החלקה וכוח המינוף מקל על הניתוח ומשפר את השפעות הלחיצה. ערכת כלים לחיפוש נועדה לעזור לכם לבצע את החיווט במהירות, המתאימה לכל מיני מתגי ציוד, סוללות, מכוניות, רכיבים אלקטרוניים עם סיכות וכו '; מבצע עבודה קצרה של מסופים ומחברים לחשמלאים, מעלה ובונים כל מחברי CRIMP מבודדים סגורים בצורה מושלמת בקופסת פלסטיק עם קבוצות לאחסון קל, תחבורה וארגון. החבילה כוללת גם 1250 מסופי חיווט מבודדים לתמיכה בפרויקטים קטנים של DIY ותיקונים חשמליים גדולים. כולל מחברים לחיצות כדלקמן : 200 יח ' - 0.50 מ"מ² - E0508 ​​- לבן, 200 יח' - 0.75 מ"מ² - E7508 - אפור בהיר, 200 יח ' - 1.00 מ"מ² -E1008 - אדום, 250 יח' -1.50 מ"מ² - E1508 - שחור, 250 יח ' - 2.50 מ"מ² - E2508 - כחול 100 יח ' - 4.00 מ"מ² - E4009 - אפור, 25 יח' - 6.00 מ"מ² - E6012 - צהוב, 30 יח ' - 10.00 מ"מ² - E10-12 - אדום. מוצר באיכות גבוהה של MMOBIEL : כל חלק נבדק לפני המשלוח. מוצר במלאי.