סיור 2 קיי 23 מהדורה דלוקס-סדרת אקס בוקס

קח את כישוריך בסיור הפדקאפ והפוך לאלוף הפדקאפ הבא כשאתה מתמודד מול מקצועני הסיור ומבסס יריבויות חדשות. בפעם הראשונה, לשחק כמו מקצוענים זכר ונקבה כולל טייגר וודס, במשחק מקוון ומקומי. יש גם קורסים מורשים כמו מועדון הגולף איסט לייק, טי-פי-סי סאוגראס, טי-פי-סי סקוטסדייל ועוד. צור קורס חלומות משלך עם מעצב הקורס, הכולל אלפי אובייקטים הניתנים להתאמה אישית ושיתוף בין פלטפורמות. הצגת טופגולף עם משחק מקומי ומקוון תחרותי של 1-4 שחקנים, מה שמביא את ההתרגשות והכיף של הטווח לשחקנים מזדמנים ומנוסים כאחד. בנוסף, הפעל חברות מקוונות משלך לניהול טורנירים ועונות או בדוק את כישוריך מול חבריך בדרבי דיבוט ובמצב מזדמן. מהדורת הדלוקס כוללת את המהדורה הסטנדרטית, בתוספת חבילת הבונוס של מייקל ג ' ורדן, חבילת הבונוס הדלוקס, גישה מוקדמת של 3 ימים, חבילת מועדון הזהב וזכאות כפולה. הכה את הקישורים עם יותר יהירות בטור 2 קיי 23. עכשיו שמציע מקצוענים זכר ונקבה לשחק, כולל טייגר וודס, קורסים מורשים חדשים, אפשרויות שליטה יותר, סיור סיור אותנטי, מעצב כמובן, ומיומנויות חדשות שלי וארכיטיפים! סיור 2 ק23. עוד גולף. עוד משחק.