צעצוע דינוזאור עולם היורה אורקורפטור עם צליל שאגה ופעולת התקפה, דמות יציבה של שאגה פראית, משחק דיגיטלי

שאגה ותקיפה! דמויות שאגת פרא בעולם יורה יש קולות שואגים ותנועת התקפה. פעולות התקפה ספציפיות למינים! תנועות התקפה נעות בין שוט זנב הפתעה ועד צ ' אמפס מתיחת צוואר ותלי ראש, למשחק קרב מציאותי. פשוט לחץ כלפי מטה על אזור הירך כדי להפעיל. מתנה גדולה! כל פעולה איור הוא כ 5 סנטימטרים ו 11 סנטימטרים ארוך ועושה מרגש מתנה עבור דינוזאור אוהדי 4 שנים ומעלה. משחק מחובר! סרוק את קוד המעקב הנסתר של הדינוזאור באפליקציית עובדות העולם היורה בחינם עם מכשיר חכם תואם (לא כלול) כדי ליזום פעילויות ומשחקים של מציאות רבודה. כיף מוגבר! ילדים יכולים לחקור מצבים תרמיים ורנטגן ולשחק במשחקי דינוזאור כמו משימת ההצלה והשחרור והאתגר לתפוס את המסלול!. צעצוע. להתכונן ריגושים והרפתקאות עם דמויות בהשראת זיכיון העולם היורה. למגוון זה של דינוזאורים בגודל בינוני יש צלילים שואגים, פעולות התקפה ספציפיות למין ומפרקים נעים. הם עושים מתנה מושלמת עבור דינוזאור אוהדי גילים 4 שנים ומעלה. להביא את הדינוזאור 'לחיים' באמצעות מציאות רבודה! סרוק את קוד המעקב הנסתר באפליקציית עובדות עולם היורה החינמית עם מכשיר חכם תואם (אנדרואיד או איי-איי-אס, לא כלול) כדי לפתוח חוויות ומשחקים! צבעים וקישוטים עשויים להשתנות.