טקטיקות כדורגל וגלורי פס4

תכונות של כדורגל, טקטיקות ותהילה כוללות : התאמות מבוססות תורות : מערכת משחק ייחודית המבוססת על המגרש מאפשרת לך למקם אסטרטגית את חברי הצוות שלך על מנת לנצל מיומנויות חלשות יותר של היריב. קמפיין מבוסס ליגה עשיר : התחל בליגות החובבים, שחק במשחקי גביע, קנה והכשיר את השחקנים שלך, שפר את המועדון שלך וקח אותם לליגות המקצוענים. מיומנויות ומערכות כיתות : עם מגוון מיומנויות ושיעורים שניתן להקצות לחברי הצוות שלך, כדורגל, טקטיקות ותהילה מזמינים אותך להתנסות בהתאם לסגנון המשחק שלך. עורך פנים אולטימטיבי : שנה והתאם אישית את פניו של כל שחקן בסגל שלך. אנימציות חלקות : דמויות נעות באלגנטיות ומציאותיות במהלך משחקים. משחקים מקוונים : אתה יכול להצטרף עם חברים באינטרנט לטורניר פלייאוף שובר ידידות כדי לראות מי הטקטיקן הטוב ביותר הוא. תיאור המוצר כדורגל, טקטיקות ותהילה מכניס אותך לנעליו של מועדון כדורגל צעיר - החל בליגות חובבים וגדל את היכולות שלך כדי להגיע לליגת העל - כפי שאתה לבנות את הקבוצה שלך, לאמן את השחקנים שלך ואת הבור אותם נגד יריבים אדירים. יהיה עליכם להשתמש בתכנון אסטרטגי כשאתם מקבלים את ההחלטות הגדולות על מנת להפוך את צוות הטירונים שלכם לאלופים. משחק ייחודי המבוסס על תורות הופך את הכדורגל, הטקטיקה והתהילה למושכים לא רק את אוהדי משחקי הניהול הארדקור ביותר, אלא גם את החדשים בז ' אנר. סט מכיל : בלו-ריי דיסק.