קוראים עצלנים משקפיים משקפיים מיטה משקפיים משקפי ראייה אופקיים לקריאה/צפייה בטלוויזיה בשכיבה במיטה/ספה,

מסגרת פלסטיק. עדשת שרף. 【הגן על עיניך ועל עמוד השדרה】 על ידי ניצול עקרונות האופטיקה והפעלת המנסרות המשקפות; נועד לאפשר לאנשים לקרוא ספרים או לצפות בטלוויזיה בזמן שוכבים במיטה; צמצם את הצורך בתנועת ראש; מושלם לאנשים עם ניידות מוגבלת. 【ראייה של 90 מעלות】 הפוך את הנוף שלך לזווית של 90 מעלות כלפי מטה, ומבטל את הצורך בתנועת הראש. משקפיים עצלנים בהגדרה גבוהה עוזרים לך לקרוא ספרים ולצפות בתכניות טלוויזיה ללא קשר ישיר והזזת הראש. 【סופר נוח】 המשקפיים האופטיים המוסמכים הגבוהים הללו נמצאים במשקל קל שניתן לשאת בסביבה בקלות ויש להם צורה דומה לזה הרגיל. אתה יכול ללבוש את משקפי הפריזמה בלבד או ללבוש אותו מעל המשקפיים הרגילים שלך (לכלול משקפי מרשם). 【ניתן ללבוש על משקפיים】 דומים בצורתם כמו משקפיים רגילים; יכול להיות ללבוש מעל המשקפיים הרגילים שלך (כולל משקפי מרשם). 【יישומים】 משמשים לבית או לנסיעות; לא רק לקרוא ולצפות בנוחות גם בחירה מצוינת עבור מי שמבלה זמן בקריאה או צפייה בטלוויזיה במיטה ומאבקים למצוא עמדה נוחה או בת קיימא. מסגרת פלסטיק. עדשת שרף. 【הגן על עיניך ועל עמוד השדרה】 על ידי ניצול עקרונות האופטיקה והפעלת המנסרות המשקפות; נועד לאפשר לאנשים לקרוא ספרים או לצפות בטלוויזיה בזמן שוכבים במיטה; צמצם את הצורך בתנועת ראש; מושלם לאנשים עם ניידות מוגבלת. 【ראייה של 90 מעלות】 הפוך את הנוף שלך לזווית של 90 מעלות כלפי מטה, ומבטל את הצורך בתנועת הראש. משקפיים עצלנים בהגדרה גבוהה עוזרים לך לקרוא ספרים ולצפות בתכניות טלוויזיה ללא קשר ישיר והזזת הראש. 【סופר נוח】 המשקפיים האופטיים המוסמכים הגבוהים הללו נמצאים במשקל קל שניתן לשאת בסביבה בקלות ויש להם צורה דומה לזה הרגיל. אתה יכול ללבוש את משקפי הפריזמה בלבד או ללבוש אותו מעל המשקפיים הרגילים שלך (לכלול משקפי מרשם). 【ניתן ללבוש על משקפיים】 דומים בצורתם כמו משקפיים רגילים; יכול להיות ללבוש מעל המשקפיים הרגילים שלך (כולל משקפי מרשם). 【יישומים】 משמשים לבית או לנסיעות; לא רק לקרוא ולצפות בנוחות גם בחירה מצוינת עבור מי שמבלה זמן בקריאה או צפייה בטלוויזיה במיטה ומאבקים למצוא עמדה נוחה או בת קיימא. משקפי פריזמה נהדרים לשימוש במחשב נייד או לקרוא ספר במיטה בשכיבה שטוחה. שינוי נקודת המבט של הראייה של לובש, הפרת הכללים של צפייה בדברים, ומאפשר למשתמשים לצפות בתמונות שלפניהם באופן טבעי, בנוחות, בנוחות ובאופן מובהק במצב שקר שמתאים לגברים ונשים מועילים מאוד לשקפיים מדהימים של אנשים ונפש באופן יעיל מונע ומפחית את העייפות ואי הנוחות של הצוואר, החוליה המותנית וחלק הכתפיים. האם אתה תקוע עם העובדה שהשכפול במיטה בלילה כדי לצפות בטלוויזיה עם לא נוח לא סובל? האם ניסית אי פעם להישאר במיטה לא עם המון כריות עוזרות? במקרה זה, משקפיים אלה מתאימים לך. המראה המובנית מבטיחה ששדה הראייה מסתובב בטווח של 90 מעלות סביב הציר האופקי. אז שמור על שטוח בצורה הבריאה ביותר, אתה עדיין יכול להשתמש במשקפיים אלה כדי ליהנות מבדדים. הציפוי הנוח אנטי-רפלקטיבי והייצוג הברור של התמונה עוזרים להקל על התכווצויות צוואר ומתח עיניים. ניתן להשתמש גם במשקפיים אפילו אתה מרכיב משקפיים למופלאה! מפרט : -גודל : גדול (אוניברסלי ולרוב משקפי הקוצר ראייה) -משקל : 150 גרם חומר : חומר פלסטיק -חומר : שרף -סגנון : עצל אופקי משקפיים -חבילה כללה : 1*משקפיים עצלנים אופקיים הערה : -1) בהתחלה, אתה עלול להרגיש מסוחרר כשאתה ללבוש אותה, זו תופעה רגילה. מכיוון שמשקפיים אלה מעוצבים על פי המרחק האינטרפופילרי הסטנדרטי, אם תרגיש סחרחורת, זהו המרחק האינטרפופילרי שלך קטן או גדול יותר, מוצע לנסות ללבוש אז יתאים אותו; -2) אם הכתוביות או סרן הטלוויזיה קטנות מדי, זה ייראה לא ברור; -3) לבוש משקפיים בכל פעם למשך 30-60 דקות, ואז לנוח 15 דקות. זה bett.