Myvolts 9V מתאם אספקת חשמל תואם/החלפה לרוברטס DBL25CF -090150 PSU חלק - התקע האמריקני

מתאם כוח החלפה באיכות גבוהה של 9 וולט תואם לחלק PSU של רוברטס DBL25 CF-090150 PSU. התקע מתאים לשקע כוח קיר דו-פיני אמריקני. מתאם כוח זה נועד לעמוד במפרט הכוח של החלק DBL25 CF -090150 PSU המוזכר כאן - זהו המתח הנכון, אמפרז 'וגודל הקצה. זה עונה ועולה על כל תקן הבטיחות בארה"ב, כולל מתח יתר, זרם יתר והגנה על הקצר כדי להגן על המכשיר שלך, והוא יעיל באנרגיה. מתאם כוח החלפה באיכות גבוהה של 9 וולט תואם לחלק PSU של רוברטס DBL25 CF-090150 PSU. התקע מתאים לשקע כוח קיר דו-פיני אמריקני. מתאם כוח זה נועד לעמוד במפרט הכוח של החלק DBL25 CF -090150 PSU המוזכר כאן - זהו המתח הנכון, אמפרז 'וגודל הקצה. זה עונה ועולה על כל תקן הבטיחות בארה"ב, כולל מתח יתר, זרם יתר והגנה על הקצר כדי להגן על המכשיר שלך, והוא יעיל באנרגיה. צריך להפעיל את DBL25 CF-090150 שלך? הפריט שאנו מציעים כאן הוא אספקת חשמל תואמת של My Volts, שיכולה לשמש כתחליף למתאם AC המסופק במקור עם DBL25 CF-090150 PSU חלק. הרוברטס DBL25 CF-090150 PSU חלק. התקע מתאים לשקע כוח קיר דו-פיני אמריקני. מתאם החשמל הזה נועד לעמוד במפרט הכוח של DBL25 CF-090150 PSU חלק-מתח נכון, שפע וגודל עצה. כל תקן הבטיחות בארה"ב, כולל מתח יתר, זרם יתר והגנה על הקצר כדי להגן על המכשיר שלך, והוא יעיל באנרגיה. חוט הכוח אבד או שבור, ואתה לא בטוח מה אתה צריך? צור קשר עם Myvolts דרך, ואנחנו עזרה - יש לנו 15 שנה במשחק הכוח, מכירים את כל המכשירים ואנחנו אוהבים לעזור ללקוחות שלנו להשיג בדיוק את הפריט שהם צריכים כדי לפתור את בעיית הכוח שלהם.