נורת מקרר 5 וואט 50 וואט מקפיא מקרר שווה ערך נורות לד עמידות למים 26 בסיס בינוני 10 צינורי 120 וולט

הוביל כמקור אור, 5 ואט הוביל הנורה להחליף 50 ואט ליבון הנורה, לחסוך שלך 90% עלות באנרגיה.קרי עד 80, באמצעות חרוזי מנורת לד איכותיים, אור אחיד ללא סטרוב, מעניק למקרר מראה נקי, ברור ועכשווי חדש לגמרי. נורות מקרר 50 וואט שווה ערך,400 לומן,סטנדרטים ט10 צורה, גודל : ד31.5 מ מ*ח59 מ מ(1.24 אינץ '*2.31 אינץ'). מתאים למקררים, מקפיאים, ברדסי טווח, ומנורות ליד המיטה, אורות מאוורר תקרה, נברשות, מנורות שולחן, מנורות רצפה, תאורה בבית, וכו'. הבסיס של זה מקרר מנורת הוא דואר 26 (26 ממ/1.02 ב), אז בבקשה לוודא כי את מנורת בסיס הוא את אותו לפני הרכישה טווחטמפרטורת עבודה-22דום~130דום. אנו מספקים 30 ימים כסף בחזרה להבטיח 12 חודש אחריות. אנא אל תהסס לפנות אלינו אם יש לך שאלות!. מפרט טכני : מצב : מותג חדש בסיס מנורה : דואר 26 חומר : מחשב כוח : 5 ואט גודל : 1.24 אינץ '*2.32 אינץ 'מתח כניסה : 110 וולט-130 וולט זווית קרן : 360 מעלות תוחלת חיים : 30,000 שעות קרי>80אור זוהר : 400 ל' (שווה ערך לנורת הלוגן 40 ואט) יישום : מתאים למקררים, מכשירי חשמל, מנורות.