5 יחידות מודול לד/בר פולטות עמיד למים דו-צדדי דו-צדדי

ממוצע תאורה מעל מודולים רגילים. איי-פי-67 רמת הגנה. מבנה נחמד ותהליך הזרקה. מדהים מרובה אופטי טכניקה. בהירות גבוהה קרי או אוסראם נוריות עם גוף קירור. תקן רוה של כל חומרי הגלם. צד תאורת מודול, 40 * 15 תואר קרן זווית. גבוהה העברת אור אופטי עדשה. לחות הוכחה, מים הוכחה, אבק הוכחה והשפעה התנגדות. תוחלת חיים ארוכות ושיעור כישלון נמוך. מקצועי רב אופטי עיצוב, הטוב ביותר בהירות, לא בהיר נקודות. מוצר תיאור : זה הוא גבוהה כוח רמת הוביל מודול קרי מנורת סדרת האחרון אור, מוצר זה מאמץ שני אורות הפצת טכנולוגיה, את שקוף חומר הוא עשוי גבוהה עדשה, הוביל אור יהיה התפשטות זווית כדי 45 מעלות ו 15 מעלות שני אור פולטות זווית, לפתור את בעיות של כוח מקור שימוש הבהרה ובהירות הומוגניות בפרסום סימן תעשייה. מעגל לד מוגדר גם למיתוג כונן זרם קבוע לאספקת חשמל, יכול למעשה למנוע חוסר יציבות הנגרמת על ידי חיי השירות של ההשפעה של לד , מוצר זה משתמש בתהליך אנקפסולציה, ביצועי המגן טובים, רומן עיצובי, המוצר הגיש בקשה לפטנט עבור דגם שירות ופטנטים לעיצוב. תכונות : בהירות גבוהה קרי או אוסראם נוריות עם גוף קירור. צד תאורת מודול, 40 * 15 תואר קרן זווית. גבוהה העברת אור אופטי עדשה. לחות הוכחה, מים הוכחה, אבק הוכחה והשפעה התנגדות. מקצועי רב אופטי עיצוב, הטוב ביותר בהירות, לא בהיר נקודות. ממוצע תאורה מעל מודולים רגילים. איי-פי-67 רמת הגנה. מבנה נחמד ותהליך הזרקה. מדהים מרובה אופטי טכניקה. תקן רוה של כל חומרי הגלם. תוחלת חיים ארוכות ושיעור כישלון נמוך. יישום : פרסומת חותם את דו צדדי אור תיבה . לוגו & אותיות את דו צדדי אור תיבה. פרסומת אור קופסות דו צדדי אור תיבה. נוף, מסחרי, בית ושלב קישוט.