פייט חשמלי 25/927 קא / פיל/2 25 וואט משוואה מנורת לד נורה, 2 נורות

נברשת הוביל בסגנון הנורה-המראה הנוסטלגי של הנורה קצה להבה נברשת משמשים באופן אידיאלי נברשות, גופי תקרה, ניידים, הבלים, פמוטים, מנורות, כמו גם גופי תאורה ביתיים אחרים או מאווררים; התכונה ניתן לעמעום יוצר את האווירה ואת האווירה המושלמת. לבן רך - נורות הנברשת הניתנות לעמעום פייט מציעות תאורה חמימה ונוחה במעגל סגור של 2700 קלווין; הנורות מספקות אור חם, המתאים ביותר לאזורים בבית בהם תרצו להירגע או לבדר; לשמור על המראה הנוסטלגי עם חיסכון באנרגיה חדשה, כוכב אנרגיה, תואם כותרת 24; משתמש בעד 92% פחות אנרגיה. חיסכון באנרגיה-הנורה המקבילה לנר לד 25 וואט משתמשת רק ב-2. 2 ואט ומייצר 200 לומן; יש מיידי על בהירות; פולט אין אולטרה סגול אור אשר עושה את זה בטוח לשימוש בחדרים עם יצירות אמנות ותצלומים; 100% כספית משלוח;. עמיד - נורת הנורית השקופה מדורגת עד 15000 שעות או מעל 22 שנים (בהתבסס על 3 שעות ביום); נורת הלד חוסכת לך כסף בעלויות אנרגיה ועם תוחלת חיים ארוכה, היא מפחיתה את העלות והטרחה של חידושם; כמעט ללא תחזוקה. עם 40 + שנות ניסיון בתאורה, אנו המובילים בתחום חידושי התאורה. תיהנו מכל היתרונות של טכנולוגיה מתקדמת לחיסכון באנרגיה עם לוח הבקרה החשמלי של פייט 25/927 קא / פיל/2 2-מארז 2. קצה להבה 2 וואט נורות לד. נורה לבנה רכה זו 2700 קראט ניתנת לעמעום ותחליף נורות ליבון שוות ערך ל -25 וואט. הוא מייצר פלט אור דומה (200 לומן), משתמש 2. 2 וואט חשמל ועד 91% פחות אנרגיה מנורת ליבון רגילה. לקבל מיידי על כדי מלא בהירות עם יחסית מגניב ריצה ביצועים. פייט חשמלי להבה טיפ אור נורות יש חיים ממוצע של 15000 שעות / 13 שנים הם רוה תואם והם 100% כספית משלוח. הנורה הזו היא קליפורניה אנרגיה הנציבות (ועדת הבחירות המרכזית) כותרת 20 מוסמך קליפורניה אנרגיה הנציבות (ועדת הבחירות המרכזית) כותרת 24 מוסמך. לבחור אמין, אנרגיה כוכב אושר דקורטיבי נברשת הנורה למגורים או מסחרי יישומים. תיק מוצרי הלד שלנו כולל קו מלא של נורות לד חסכוניות באנרגיה וערכות שיפוץ. מפרט טכני : ? טמפרטורת צבע : 2700 אלף? בהירות : 200 לומן ? שווה ערך ואט : 25 וואט ? וואט : 2. 2 וואט? ניתן לעמעום : כן ? מוסמך : כן ? שעות חיים : 15000. פייט היא מובילה ראשונה בשוק חידושים תאורה מונע כדי לספק את פריצת הדרך האחרונה תאורה פנים וחוץ. לנו, תאורה היא הכל. נורות חשמליות של פייט יכולות להפוך בית לבית, לגרום לאזור לא בטוח להרגיש בטוח יותר ולנווט את דרכך חזרה למיטה הרבה יותר קל. תיק מוצרי הלד שלנו כולל קו מלא של נורות לד חסכוניות באנרגיה, ערכות שיפוץ ואורות מחרוזת פייט. פייט אלקטריק מייצרת גם גופי לד חסכוניים באנרגיה, כולל גופי תקרה מוארים בקצה דקיקים במיוחד, אורות חנות שירות קלים וגופי לד חיצוניים עמידים בפני מזג אוויר. בבעלות משפחתית. המשפחה פעלה. ממוקם בלוס אנג ' לס, קליפורניה מאז 1978. אנו מסורים לעובדים, ללקוחות ולשותפים הקמעונאיים הוותיקים שלנו-יחד כולנו משגשגים. ראה עוד ממשפחת המוצרים הפייט שלנו בחזית החנות שלנו.