ידג 'ו 12 נורות זהב חצי כרום 6 וואט מראה זהב משתקף אור גרם 45 הוביל נורת נימה גלובוס ניתן לעמעום אור

חצי כרום אורות : עם הטה חצי זהב כיסוי, משקף אור עד אור כדי להקפיץ אותו בחזרה למטה ולהבטיח את בוהק לא להגיע לעיניים שלך, 360 תואר קרן זווית, ניתן לעמעום. חסוך באנרגיה וחיים ארוכים : הוחלף נורת ליבון של 60 וואט בנורת לד של 6 וואט, חסוך עד 80% מחשבון החשמל. את גלוב אור הנורה עם תוחלת חיים ארוכות עד 25,000 שעות, להפחית את עלות וצרות של תכוף הנורה החלפה. קל לשימוש : 45 מ מ * 75 מ מ (1.77 ב*2.95 ב), נועד להתאים מנורת דואר 12 בסיס,מאוד בקלות להתקין לתוך כל מנורת דואר 12 גוף תאורה. ידידותי לסביבה : מאושר על ידי רוהס, אינו מכיל עופרת וכספית, אינו מייצר קרינה אולטרה סגולה וקרינה אינפרא אדומה. אין הבהוב, לא זמזום ולא בוהק, הגנה על המשפחה שלך של ראייה. מכשיר שונים : ה12 גלוב אור הנורה בשימוש נרחב יהירות אור, תליון אור, פמוטים קיר, נברשת אור, מתאים למטבח, סלון, חדר אוכל, חדר שינה, משרד, מסדרון, מסעדה, בר, וכו'. בסיס נורה : ה12 בסיס מנורה ניתן לעמעום : כן מתח : 110-130 וולט חומר : נורת זכוכית צבע : זהב קלט הספק : 6 וואט בהירות : 600 ל מ שווה ערך : 60 וולט גודל נורת ליבון : (ד)45 מ מ*(ח)75 מ מ(1.77 אינץ '*2.95 אינץ') זווית קרן : 360 אורך חיים : 25,000 שעות טמפרטורת צבע : לבן חם 2700 קראט חבילה כללה : 2 חבילות ה12 גרם45 חצי כרום גלוב נורה עם כיסוי חצי זהב עם קצה, מחזיר אור עד אור כדי להקפיץ אותו בחזרה למטה ולהבטיח שהבוהק לא יגיע לעיניך, זווית קרן של 360 מעלות, ניתן לעמעום, עבודה ב-110 וולט-130 וולט שהוחלפה בנורת ליבון של 60 וואט בנורת לד של 6 וואט, חסוך עד 80% מחשבון החשמל. את גלוב אור הנורה עם תוחלת חיים ארוכות עד 25,000 שעות, להפחית את עלות וצרות של תכוף הנורה החלפה. נועד להתאים מנורת דואר 12 בסיס, מאוד בקלות להתקין לתוך כל דואר 12 מנורת אור מתקן. אינו מכיל עופרת וכספית, אינו מייצר קרינה אולטרה סגולה וקרינה אינפרא אדומה. אין הבהוב, לא זמזום ולא בוהק, הגנה על המשפחה שלך של ראייה. בשימוש נרחב יהירות אור, תליון אור, פמוטים קיר, נברשת אור, מתאים למטבח, סלון, חדר אוכל, חדר שינה, משרד, מסדרון, מסעדה, בר, וכו'.