לק שייקר מיקסר מתכוונן לכה בקבוק רועד מכונה באופן שווה כלי עבור נייל אמנות קעקוע דיו, מראש

[תכליתי] עוצב עבור רועד ג ' ל פולני, נייל לכה, קעקוע דיו, צבעי צבעי מים, ונוזלים אחרים. אידיאלי עבור נייל טכנאי, לק אספן,יכול לשמש בבית,סלון, וכו'. [הטוב ביותר עיצוב] 5600 שייקים לדקה, מציע אפס עייפות, דיבורית רועד, את שייקר באופן עקבי מספק חלק,בועה-משלוח יישומים, קטן גודל וניידות. [עבור גדלים שונים בקבוקי] 3 שונה גודל של מתכוונן וניתן להסרה גומי רצועות, להתאים בהתאם בקבוק של גודל. זה יכול לנער את בקבוק לצדדים, שמאל וימין, ולנער כל צורה וסוג של בקבוקים. [שתי שיטות אספקת חשמל] זה יכול להיות מחויב על ידי מטען, או להשתמש בסוללות, אשר יכול לשמש כדי לענות על צרכי השונים שלך. [אבטחת איכות] אם יש לך שאלות, אנא פנה אלינו, אנחנו נענה לך בתוך 24 שעות, למעט חגים סטטוטוריים. למה זה מתאים לך? 1. חסוך זמן ומאמץ. 2. כל תלת ממדי לנער, לנער יותר באופן שווה. 3. חלקי חילוף לכל לק בשוק. 4. כפתור מגע אינטימי, לא מפחד מציפורניים רעות. 5. להתחיל רועד דקה אחת באופן אוטומטי כדי להפסיק, קל לשימוש. 6. אביב-סוג אבזם, עם סיליקון טבעת קבוע, בטוח ומאובטח. 7. סגסוגת בסיס, רועד לא לנער, יותר שקט ובטוח.