נעלי טיול עמיד למים בגובה נמוך בגובה נמוך, שחור/אפרסק, 8.5

מיוצר בארצות הברית או מיובא. סוליית גומי. עליון : רשת הביצועים עם Durrable Over Lays מספקת עמידות קלה. אטום מים : קרום נושם נושם. נושם שומר על כפות רגליים יבשות. Keen.bellows Flex מפחית את השימוש באנרגיה בתיבת הבוהן ומאפשר לבהונות לכופף יותר מנעלי טיול מסורתיות. Shank יציבות נוחות מספק תמיכה קלה במשקל. משיכה : סולת גומי גבוהה עם גומי עם מזוודות מרובות כיוון למתיחה עמידה. מיוצר בארצות הברית או מיובא. סוליית גומי. עליון : רשת הביצועים עם Durrable Over Lays מספקת עמידות קלה. אטום מים : קרום נושם נושם. נושם שומר על כפות רגליים יבשות. Keen.bellows Flex מפחית את השימוש באנרגיה בתיבת הבוהן ומאפשר לבהונות לכופף יותר מנעלי טיול מסורתיות. Shank יציבות נוחות מספק תמיכה קלה במשקל. משיכה : סולת גומי גבוהה עם גומי עם מזוודות מרובות כיוון למתיחה עמידה. מחפש נעל הליכה קלה וגמישה להרפתקה חיצונית הבאה שלך? הנעליים בהשראת הסניקרס הספציפית לנשים מאכלס מגוון יתרונות כדי לשמור על כפות הרגליים שלך נוחות, בטוחות ויבשות בזמן ההליכה על מגוון שטח. משבילי בוץ ועד שלוליות מדרכה, וימים שטופי שמש, Terradora Flex נועדה להיות בן לוויה שלך בנסיעות הן בבית והן בכביש. מעוצב ללא דבקים, מדרס נשלף וסוליה אגרסיבית, תוכלו לנסוע בנוחות עם פחות נזק לסביבה. מיוצר עם רשת קלה, אטומה למים, וחיבור ישיר ומוזרק אוויר המוזרק את סולת הביניים העמידה, Thekeen's Terradora flex Flex Wp Blutis בנה את צורת הנעלה הרחבה המסורתית של קין. מוצרי נלהבים נוצרים במודע באמצעות דוחה מים ללא PFC (בסגנונות רלוונטיים) ועור שמקורו בקבוצת עור עבודה מעור (LWG). קין עושה נעליים כדי לעשות את ההבדל. כמותג שנולד לכל החיים בחוץ, לקין מוטלת האחריות להגן ולשמור על המקומות שבהם כל האנשים גרים, משחקים ועובדים ללא תקרה.