ערכת מתנה של המוטון ערכות זכוכית שתייה יפנית סט סאקה מסורתית קרמיקה מסורת

מתנה מושלמת לאוהבי סאקה ומשפחה ביום חגיגי, יום הולדת או מיוחד. נמכר כסט של 5 חלקים המורכב מבקבוק סאקה אחד וחתיכה וכוסות סאקה של 4 חלקים. מושלם לאירוח חברים ובני משפחה במסיבה אישית. מתאים למים, תה, סאקה, רוח. תיהנו מהשקה המועדף עליכם עם סט סאקה יפהפה ואלגנטי 5 חלקים. סט ההגשה של סאקה זה מאמץ עיצוב פשוט ואלגנטי, עם מראה יפה ועיצוב מזוגג. מתנה מושלמת לאוהבי סאקה ומשפחה ביום חגיגי, יום הולדת או מיוחד. נמכר כסט של 5 חלקים המורכב מבקבוק סאקה אחד וחתיכה וכוסות סאקה של 4 חלקים. מושלם לאירוח חברים ובני משפחה במסיבה אישית. מתאים למים, תה, סאקה, רוח. תיהנו מהשקה המועדף עליכם עם סט סאקה יפהפה ואלגנטי 5 חלקים. סט ההגשה של סאקה זה מאמץ עיצוב פשוט ואלגנטי, עם מראה יפה ועיצוב מזוגג. תיאור האם אתם מחפשים מערך הגשה יפהפה ועם זאת סביר? אם כן, אל תסתכל רחוק יותר! סט ההגשה שלנו הוא אחת הבחירות הטובות ביותר שלך. זה מתאים למלונות, מסעדות, בתי תה, בתים, וניתן לתת לו גם כמתנות קטנות לקרובי משפחה וחברים. פה מיוחד של סיר מקל על שפך את הסאקה. תכונות- גודל : 13.40x5.00x5.00 ס"מ/5.27x1.97x1.97 אינץ '(סיר).- קיבולת : 35 מ"ל (כוס); 170 מ"ל (סיר).- צבע : צבע מגוון .- חומר : קרמיקה. חבילה כולל 4 x כוסות סאקה 1 x סיר.