Veemoon 2 PCS מגש תה שולחן קפה מגש אחסון ארוג סלי אחסון אביזרי שולחן אספקת כלים אסור סל פירות ארוג סל

מארגן סכו"ם ביתי : ? סלי אחסון של משטח השיש זהו סל אחסון ארוג, העשוי מחומר טוב, יציב ובטוח, זה יכול להיות לכלי אחסון, פירות, חטיפים או אחרים. צבעים יפים ומרקם נהדר, זהו מוצר מושלם לביתכם. סל לחם ביתי : סל האחסון הארוג הוא אטום לשמש,, ללא, חלק ועדין. סל אחסון מטבח : עם סל רב פונקציות זה, הוא יכול לגעת טרייה וקצת צבע טבעי לפנים שלך. סל פירות : יכול להיות המתנה המושלמת או כמתנה לחימום בית לחברים שלך. מחזיק חטיף שולחן : ? מגשי הגשת פירות עם עבודות משובחות ומעולות, הוא יכול להבטיח את עמידותו ומעשיותו. מארגן סכו"ם ביתי : ? סלי אחסון של משטח השיש זהו סל אחסון ארוג, העשוי מחומר טוב, יציב ובטוח, זה יכול להיות לכלי אחסון, פירות, חטיפים או אחרים. צבעים יפים ומרקם נהדר, זהו מוצר מושלם לביתכם. סל לחם ביתי : סל האחסון הארוג הוא אטום לשמש,, ללא, חלק ועדין. סל אחסון מטבח : עם סל רב פונקציות זה, הוא יכול לגעת טרייה וקצת צבע טבעי לפנים שלך. סל פירות : יכול להיות המתנה המושלמת או כמתנה לחימום בית לחברים שלך. מחזיק חטיף שולחן : ? מגשי הגשת פירות עם עבודות משובחות ומעולות, הוא יכול להבטיח את עמידותו ומעשיותו. רשימת חבילות 2 x תכונות סל -גודל (M) : 35.00x25.00x5.00 ס"מ/13.76x9.82x1 מגש הגשה נצרים. חומר : מגש שולחן קפה PP -צבע : כפי שמוצג סל הגשת מזון -סל האחסון מתאים למטבח, חדר אוכל, ומיועד לאחסון כלי שולחן כמו מזלגות וכפות מגש שולחן ארוג. - עם הסל הרב-פונקציונלי הזה, זה יכול מגע טרי וקצת צבע טבעי למגשי הפירות הפנימיים שלך. - לא תופס יותר מדי מקום, קל לשימוש, להביא נוחות רבה לך אביזר למטבח. - פינות חלקות ללא קורות, עמידים לבלתי ועמידים, בתחושת יד טובה לחם שטוחה. - זה עשוי מחומר פלסטי פרימיום, שיכול לעמוד בעמידה במחזיקי סכו"ם של חיי השירות. יכול למקם אותו בכל מקום שתרצה, נוח יותר. אונליזציה של Utensil קטנה ואלגנטית, לא תופסת יותר מדי מקום, קל לשימוש, להביא לך נוחות רבה. סלוס הסל פריט זה הוא סל לאחסון סכו"ם.