הורס 100-חבילה 2.8 ממ זהב נקבה ספייד מלחץ מסופים עם בידוד שרוולים עצמי נעילת תקע חשמל כבל מהיר אחוי

מה הוא בחבילה : 100 יחידות נקבה ספייד מלחץ מסוף מחבר + 100 יחידות בידוד שרוול. גודל : 2.8 מ מ / 0.11 אינץ; עובי : כ 0.5 מ מ/ 0.02 אינץ; כבל גודל : 22-16 אוג/ 0.5-1.5 מ מ2. הפריט נועד עם מלא יציאת חבית, אידיאלי עבור קשה מלחץ מוצק חוטים או חוטים תקועים. פונקציה : יכול לשמש לחיבור חיווט פנימי, מתאים לחיבור בכבל חשמל עם ציוד חשמלי. יישום : בשימוש נרחב מכונות, חשמל, רכבת, בניית ספינות, תעופה, מכשירי חשמל בבית, מחשב או אחר אוטומטי ציוד מהיר חיבור/ ניתוק. מידע בסיסי : סוג : נקבה ספייד מלחץ מסוף מחבר חומר : פליז + פלסטיק צבע : ברור, זהב גודל : 2.8 ממ/ 0.11 אינץ עובי : כ 0.5 ממ/ 0.02 אינץ כבל גודל : 22-16 ביצה/ 0.5-1.5 ממ2 תיאור : : הפריט נועד עם מלא יציאת חבית, אידיאלי עבור קשה מלחץ מוצק חוטים או חוטים תקועים. פונקציה : יכול לשמש לחיבור חיווט פנימי, מתאים לחיבור בכבל חשמל עם ציוד חשמלי. יתרון : בידוד שרוולים יבוא יחד, זה הוא בטוח לשימוש. עמיד וקל להתקנה, מאוד נוח ומעשי. יישום : בשימוש נרחב מכונות, חשמל, רכבת, בניית ספינות, תעופה, מכשירי חשמל בבית, מחשב או אחר אוטומטי ציוד מהיר חיבור/ ניתוק. מה הוא בחבילה : 100 יחידות נקבה ספייד מלחץ מסוף מחבר 100 יחידות בידוד שרוול.