חתונה ספר אורחים, חתימת הודעה ספר, סרט קשת חתונה אורח חתימת ספר ועט מחזיק עבור מסיבת יום הולדת אירוסין

בעבודת יד סרט קשר : להפוך את ספר יותר אלגנטי ולשלוח איחולים לאורח. נייר משובח : נייר רך ואיכותי בפנים, כתיבה חלקה, אחסון לטווח ארוך. יישום רחב : מאוד מתאים לחתונות, התקשרויות, ימי נישואים, מקלחות תינוק, מסיבות, וכו'. ספר הודעות חתימת זיכרון : שמור את הזיכרונות או ההודעות הבלתי נשכחים שלך במקום בטוח אחד עם ספר האורחים לחתונה שלנו שתוכל לבקר בו שוב בעתיד. חתונה ספר אורחים : לתת לאורחים שלך מקום לכתוב שלהם משאלות והודעות על המפלגה שלך, ולהוסיף ברק וזוהר על שלך יום הולדת או אירוסין יום. תכונות : 1. חתונה ספר אורחים : לתת לאורחים שלך מקום לכתוב שלהם משאלות והודעות על המפלגה שלך, ולהוסיף ברק וזוהר על שלך יום הולדת או אירוסין יום.2. ספר הודעות חתימת זיכרון : שמור את הזיכרונות או ההודעות הבלתי נשכחים שלך במקום בטוח אחד עם ספר האורחים לחתונה שלנו שתוכל לבקר בו שוב בעתיד. 3. בעבודת יד סרט קשר : להפוך את ספר יותר אלגנטי ולשלוח איחולים לאורח.4. נייר משובח : נייר רך ואיכותי בפנים, כתיבה חלקה, אחסון לטווח ארוך.5. יישום רחב : מאוד מתאים לחתונות, התקשרויות, ימי נישואים, מקלחות תינוק, מסיבות, וכו'. תיאור : שם : אורח חתימת ספר+עט מחזיקמפרט : ספר 16 * 24.5 סנטימטר / עט מחזיק הוא 9 * 9 סמיחומר : בדחישים פסטיבלים : חתונה, מסיבה, מסיבה, אחרים רשימת אריזה : 1 יחידות חתימת ספר 1 יחידות עט מחזיק הערה 1.בבקשה לאפשר 0-1 סנטימטר שגיאה בשל מדידה ידנית. אנא ודא לא אכפת לך לפני שאתה הצעת.2.בשל ההבדל בין מסכים שונה, התמונה עשויה שלא לשקף את הצבע האמיתי של הפריט.

Book 16 * 24.5cm / pen holder is 9 * 9cm:
Material:
Cloth