פאסוטי ריינסטון סרטי ראש לנשים כסף אופנה בעבודת יד קריסטל יהלומים בלינג סרטי ראש שיער חישוקים מרופד

אבני חן נוצצות : אם אתה אוהב להיראות אלגנטי ויפה באופן אישי, אתה תאהב את סרטי הראש היהלומים האלה. אבני החן הנוצצות על סרט הראש יגרמו לך להיראות כל כך מדהים ומקסים. טיפים חמים : לקוחות יקרים, בפעם הראשונה לובש משתמש באמצעות סרט זה, אתה יכול למתוח את קצת את סרט אם אתה רוצה לשים על או לקחת את סרט על איך ללבוש סרט זה בדרך הנכונה. מקווה מידע זה עוזר, תודות. חומר אמין : סרטי הראש של בלינג אלה עשויים מאבני חן איכותיות, נוצצות ונוצצות, רצועת השיער עצמה עטופה בקטיפה רכה, היא נוחה, אבני החן הנוצצות עצמן יכולות להפוך אותך לאלגנטי ויפה יותר במסיבה. גדלים : קוטר כ 5.2 סנטימטרים, רוחב : כ 1 סנטימטרים, עובי : כ 1 סנטימטרים. את סרט עצמו הוא אלסטי, כך זה מתאים ביותר נשים ובנות ראש. מושלם לאירועים שונים : את נוצץ ריינסטון סרטי ראש לנשים הוא מתאים לאירועים רבים ולשמור אתה מחפש מדהים ומצטיין. כמו המפלגה, נשף, טקסים, אירועים, היכרויות, תרמילאים, מסיבה, טקסים, יום הולדת, יומי לובש, כביסה פנים ועושה איפור, לוקח תמונה, מסיבת חתונה, עבודה, בית ספר, חג, חוף, נסיעה, קניות, מועדון, ליל כל הקדושים מפלגה, מסיבת חג המולד, וכן הלאה. מתנה אידיאלית : עבור נשים ואמא מי צריך יופי יום ולילה, זה עדין מתנה דרך נחמדה כדי לקשט שלך שונה תסרוקות; זה הוא בחירת מתנה אידיאלית על אמהות יום וגם עבור חברה מדי. אנא פנה אלינו אם יש לך כל בעיה עם המוצר שלנו או במקרה הם לא שמח עם שלנו נשים סרט, אנחנו נעזור לפתור הבעיה שלך מזורז דרכים עבור בטוח כדי לקבל שלך הטוב ביותר פתרונות. שביעות הרצון שלך הוא שביעות הרצון שלנו גם.