2.5 x 10 מטר מרדי גרא סרט קצה חוטי - קצה קלאון זהב ירוק סגול סרט קווי רצועה קווית למרדי גרא קרנבל מפלגת

סרט Mardi Gras באיכות גבוהה - עשוי מפוליאסטר איכותי מובחר, סרט קווי נצנצים זה עמיד ורך למגע, מה שמקל על העיצוב לכל סגנון שתרצו. הסגנון המתכתי מוסיף נגיעה חגיגית לקישוטים שלך, ואילו הקצה החוטי עוזר לשמור על צורתו. שילוב צבע תוסס - סרט הסרט Mardi Gras בגודל 2.5 אינץ כל מפלגה או קישוט. קצה קווי לעיצוב קל - הקצה החוטי של סרט מרדי גרא זה מקל על העיצוב לכל סגנון שתרצה, ומאפשר לך ליצור מראה מותאם אישית למסיבה או לקישוט שלך. הסרט רך מספיק כדי להיות מעוצב לרוב הסגנונות, ובכל זאת חזק מספיק כדי לעמוד בשימוש חוזר ונשנה. קישוטים של מרדי גרא - סרט פוליאסטר זה לא קל לשבור, ללבוש או להתקמט, מה שהופך אותו לבחירה עמידה עבור כל קישוטים של מרדי גרא. , מה שהופך אותו לאופציה חסכונית ובת קיימא. מגוון רחב של שימושים - מושלם לעטיפת מתנות, קישוט צפות מרדי גרא, זרים, ספרי אלבומים, קשתות שיער ועוד, סרט זה הוא רב -תכליתי וניתן להשתמש בו במגוון דרכים. יש לשחרר את היצירתיות שלך ולעצב מלאכות מרדי גרא ייחודיות משלך.