מצנני פחיות רקמה

למעלה איכות, עשיר בצבע כותנה חוט הוא יד תפור על כל קריר כדי להבטיח את מפורט רקמה דפוס ימשיך להיראות נהדר לשנים. מלא תבואה עור ניאופרן אניה כדי לשמור על המשקה שלך מגניב. נועד להחזיק 12-אונקיה משקה יכול. מראה מכובד למסיבות קוקטייל, זנב, או כל זמן שאתה צריך כדי לשמור על המשקה האהוב עליך קר. רעיון מתנה גדול!. למעלה איכות, עשיר בצבע כותנה חוט הוא יד תפור על כל קריר כדי להבטיח את מפורט רקמה דפוס ימשיך להיראות נהדר לשנים. מלא תבואה עור ניאופרן אניה כדי לשמור על המשקה שלך מגניב. נועד להחזיק 12-אונקיה משקה יכול. מראה מכובד למסיבות קוקטייל, זנב, או כל זמן שאתה צריך כדי לשמור על המשקה האהוב עליך קר. רעיון מתנה גדול!. גם כשאנחנו עובדים במשרדי עיר צפופים, אנחנו כל הזמן חולמים איפה ומה אנחנו מעדיפים לעשות במקום : לחקור, לדוג או פשוט להיות בשטחים פתוחים לרווחה. שלנו בסדר תבואה עור רקמה אוסף נזכר שמח זכרונות כאן בבית ומחוץ לבית. האק התחיל עם חגורה של טונה כחול כדי להנציח טיול דיג טונה כחול שנתי בחוף מיין. לאחרונה, עיצוב עין הרע שלנו מחזיק זיכרונות שנמצאו מטיול לנקסוס, יוון עם מיטב החברים.