Salutuy Game Reader Card SLO, מקרה משחק ביצועים מעולה לשימוש יומיומי

חריץ לכרטיסים מארח, מדויק מקצועי המיועד למכונת משחק. חיתוך וממשק מדויקים מבטיח תחולת מושלמת, המתאימה למיקום ההתקנה וקל להתקנה. ערכות שבבים מקצועיות, מספקות ביצועים מעולים במערכת. מתאים למתג יציאת חור מכשיר מחסנית משחקים של מחסנית משחק. עשוי מחומרים באיכות גבוהה, נמנע מקורוזיה ובלאי ביעילות ועמידה באמצעות. חריץ לכרטיסים מארח, מדויק מקצועי המיועד למכונת משחק. חיתוך וממשק מדויקים מבטיח תחולת מושלמת, המתאימה למיקום ההתקנה וקל להתקנה. ערכות שבבים מקצועיות, מספקות ביצועים מעולים במערכת. מתאים למתג יציאת חור מכשיר מחסנית משחקים של מחסנית משחק. עשוי מחומרים באיכות גבוהה, נמנע מקורוזיה ובלאי ביעילות ועמידה באמצעות. תכונה : 1. חריץ כרטיס מארח, מדויק מקצועי המיועד למכונת משחק .2. חיתוך וממשק מדויק מבטיח תחולת מושלמת, המתאימה למיקום ההתקנה וקל להתקנה .3. ערכות שבבים מקצועיות, מספקים ביצועים מעולים במערכת .4. עשוי מחומרים באיכות גבוהה, נמנע מקורוזיה ובלאי ביעילות, עמידה באמצעות .5. מתאים למתג מחסנית משחק חריץ חריץ חריץ מגש אוזניות יציאת חור : משוער. 5 GSize : בערך 4.2x3.8x0.5 ס"מ/1.65x1.50x0.20 אינץ 'רשימת חבילות : 1 חריץ כרטיס מארח XGAME.

Condition:
100% Brand New