188-חתיכה ביתי כלי ערכת-לקבל כללי בית / אוטומטי תיקון יד כלי סט, רב כלי סט עם גדול פה פתיחת כלי תיק

סט כלים מקיף-סט כלי יד כללי זה בן 188 חלקים מכיל את הכלים השימושיים ביותר לתיקונים ביתיים ופרויקטים של עשה זאת בעצמך. זה מגיע עם טופר פטיש, מברג סט, צבת, חוט חשפנית, שילוב ברגים, מחגר ברגים, שקעים, משושה מפתחות, מיני מסור, סרט מדידה ונהג ביטים וכו'. כל הכלים עומדים בתקן אנסי או חורגים ממנו. איכות גבוהה-רוב הכלים מזויפים מפלדה וסיימו בכרום פולני גבוה. עמידות ונגד קורוזיה, זה כלי סט יימשך במשך שנים בשימוש רגיל. חסון אחסון תיק-16 אינץ כלי תיק מיועד לנשיאה קטן כדי בגודל בינוני יד כלים ואבזרים קטנים אחרים. 7 כיסים פנימיים 8 כיסים חיצוניים יהיה לספק לך מספיק שטח אחסון עבור כלי ארגון. הוא בנוי עם בד עמיד כך שהוא יכול לעמוד בעומס הכלים שלך. את תיק תכונות רחב פתיחת עיצוב בשבילך בקלות חנות, לארגן ולהוציא שלך כלים. בשימוש נרחב-את נייד כלי סט כולל כמעט כל מה שאתה צריך כדי ידית ביותר בית, משרד או רכב תיקונים. זה הוא חובה כלי ערכת עבור בעלי מלאכה, בעלי בתים, עובדי תיקון. בחירת מתנה גדולה-את בסיסי כלי ערכת עושה את זה קל לנשיאה ומלאי. אתה יכול לשים אותו בבית, מוסך, משרד, תא מטען של מכונית, וכו'. זה גם בחירת מתנה טובה עבור בן משפחה, חברים, שותפים, וכו'. מכשיר קרן, תיקונים ביתיים ופרויקטים עשה זאת בעצמך. רב מפרט סטנדרטי כלים-מזויף מפלדה וסיים גבוהה - פולני כרום. חסון אחסון תיק, שטח שינוי, משלוח הרכבה. בחירת מתנה גדולה עבור בן משפחה, חברים, שותפים, וכו'.