Alumahangers® 1/4 אינץ 'סיבוב 4 עמיד פלסטיק עמיד באלומאהוק לתאורת חבלים חיצונית. מיוצר בארהב. אלומאווד

ווים פטיו איכותיים - האלומאהוקים העגולים עשויים מפלסטיק עמיד למזג אוויר עמיד למזג אוויר. בחריצי הגג עם התאמה נוחה - זה הוו בשבילך. אם זה התאמה רופפת תצטרך צינורות ויניל כדי להגדיל את הגודל. אל תקנה אם לגג הפטיו שלך אין חריצים או גג מבודד. בדוק מחוץ לאלומאהוקים השטוחים. שימושים מרובים - האלומאהוק העגול מיועד לפטיו המוצק שאינו מבודד גג אלומאווד עם חריצים בלוח הגג. אם אתה יכול להחליק עפרון מס '2 בחריץ - וו זה בשבילך. אם לא אתה עשוי להזדקק לצינור פלסטיק כדי להגדיל את הגודל כך שיתאים לכיסוי שלך. ווים אלה נהדרים לנזק לקישוט חופשי של פריטי הדקורטיביים המשקל הקל שלך כמו מזני ציפורים וכימי רוח. מומלץ לא לעלות על 5 פאונד כשאתה תולה את הקישוטים שלך. עולה פנימה שניות - האלומאהוקים העגולים מיועדים לשימוש קל. פשוט החליטו איפה אתם רוצים לתלות את הקישוטים שלכם בפטיו המוצק של גג אלומאווד. ואז קנו את הווים, פתחו אותו והחליקו אותו בגג - זה קל כמו 1 - 2 - 3. לא כל פטיו אלומאווד בנויים זהים אך הלקוחות שלנו מצאו את הפתרונות שלהם. אם ווים מעט רופפים. פשוט החלק את הוו בתוך צינורות פלסטיק בקוטר 1/4 אינץ 'או דבק ריסוס להתאמה נוחה. מותג חזק - כל קולבי המתכת שלנו ווויות הפלסטיק מגובים בעשרות שנים בפטיו אלומאווד ובעסקי גידור ויניל. אלומאהנגים מאמינים בבניין נאמנות המותג על ידי מתן שירות לקוחות מעולה כמו גם מוצר איכותי. אלומאהוקים מוגנים וארוזים כאן בארה"ב. כדי ליצור את קו המוצרים המלא שלנו כאן בארה"ב. כולם מוצרים נועדו להיות חזקים ואחרונים. אנו רוצים שכל הלקוחות שלנו יהיו מרוצים מהרכישה שלהם. באופן ישיר - נשמח לעזור. ווים פטיו איכותיים - האלומאהוקים העגולים עשויים מפלסטיק עמיד למזג אוויר עמיד למזג אוויר. ממליץ על הלקוח לקחת מס '. 2 עיפרון ובדוק אם הוא מתאים לחריצי הגג עם התאמה נוחה - זה הוו בשבילך. אם זה בכושר רופף תזדקק לצינורות ויניל כדי להגדיל את הגודל. אל תקנו אם לגג הפטיו שלכם אין חריצים או גג מבודד. בדוק את האלומאהוקים השטוחים. שימושים מרובים - האלומאהוק העגול מיועדים לפטיו המוצק שאינו מבודד אלומאווד עם חריצים בלוח הגג. אם אתה יכול להחליק לא. 2 עיפרון בחריץ - הוו הזה הוא בשבילך. אם לא, יתכן שתזדקק לצינור פלסטיק כדי להגדיל את הגודל כך שיתאים לכיסוי שלך. ווים אלה נהדרים לקישוט חינם של פריטי הדקורטיביים המשקל הקל שלך כמו מזני ציפורים ורוח. מומלץ לא לעלות על 5 פאונד בעת תליית הקישוטים שלך. עולה תוך שניות - האלומאהוקים העגולים מיועדים לשימוש קל. פשוט החליטו איפה אתם רוצים לתלות את הקישוטים שלכם בפטיו המוצק של גג אלומאווד. ואז קנו את הווים, פתחו אותו והחליקו אותו בגג - זה קל כמו 1 - 2 - 3. לא כל פטיו אלומאווד בנויים זהים אך הלקוחות שלנו מצאו את הפתרונות שלהם. אם ווים מעט רופפים. פשוט החלק את הוו בתוך צינורות פלסטיק בקוטר 1/4 אינץ 'או דבק ריסוס להתאמה נוחה. מותג חזק - כל קולבי המתכת שלנו ווויות הפלסטיק מגובים בעשרות שנים בפטיו אלומאווד ובעסקי גידור ויניל. אלומאהנגים מאמינים בבניין נאמנות המותג על ידי מתן שירות לקוחות מעולה כמו גם מוצר איכותי. אלומאהוקים מוגנים וארוזים כאן בארה"ב. כדי ליצור את קו המוצרים המלא שלנו כאן בארה"ב. כולם מוצרים נועדו להיות חזקים ואחרונים. אנו רוצים שכל הלקוחות שלנו יהיו מרוצים מהרכישה שלהם. ישירות - נשמח לעזור. אלומאהוקים העגולים מאפשרים נזק לקישוט חופשי לפטיו האלומאווד המוצק של גג. אין חריצים. הווים ארוכים באורך 4 ", 1/4", העשויים מפלסטיק עמיד במזג אוויר גבוה. הווים העגולים אינם מיועדים לתלות חפצים דקורטיביים כבדים. ניתן לשנות ווים אלה על ידי חיתוך הקצה הישר כך שיתאים לצרכים הספציפיים שלך. קל ליישום - החלק אותו בין החריץ של לוח התקרה הלא מבודד שלך וקורת הכותרת.