סט מסיר מסיר אגוזי בורג של יו-ים 13 חלק

חומר : פלדת ונדיום כרום. יישום : מסיר בורג של אגוזי DAED זה עם הגנת קורוזיה מיועדים להסרת ברגים, ברגים ואגוזים של DAED. תכונות : חדש ו. שיניים חתוכות ספירלה מספקות אחיזה חיובית, מוציאים ברגים מעגליים או DAED. ניתן לנהוג עם ברגים או שקע מטרי. יש להשתמש גם בראשי בורג וברבעה. שימוש : הסר את האגוז הוא 13 קבוצות בגדלים שונים המתאימים לבורג אגוזים חלוד, זה נלקח כברגי הברגה, אגוזים וכלי ייצוב החשוב ביותר המוליך. חומר : פלדת ונדיום כרום. יישום : מסיר בורג של אגוזי DAED זה עם הגנת קורוזיה מיועדים להסרת ברגים, ברגים ואגוזים של DAED. תכונות : חדש ו. שיניים חתוכות ספירלה מספקות אחיזה חיובית, מוציאים ברגים מעגליים או DAED. ניתן לנהוג עם ברגים או שקע מטרי. יש להשתמש גם בראשי בורג וברבעה. שימוש : הסר את האגוז הוא 13 קבוצות בגדלים שונים המתאימים לבורג אגוזים חלוד, זה נלקח כברגי הברגה, אגוזים וכלי ייצוב החשוב ביותר המוליך. יתרונות : יישום : מסיר בריח אגוזים זה עם הגנה על קורוזיה מיועדים להסרת ברגים, ברגים ואגוזים של DAED. שיניים חתוכות ספירלה מספקות אחיזה חיובית, הסר ברגים מעגליים או daed. יכול להיות מונע עם ברגים או שקע מטרי. כמו כן, ישמשו על ראשי בורג וסטודנטים. שימוש : הסר את האום הוא 13 קבוצות בגדלים שונים המתאימים לבורג אגוזים חלוד, זה נלקח כברגי הברגה, אגוזים וכלי ייצוב החשוב ביותר. חומר : כרום ונדיום פלדה קולור : שחור + תכולה של Blue Package : 13 * מסיר אגוזי בורג 1 * באגרוף את תוכן החבילה לעיל, מוצרים אחרים אינם כלולים. הדבר האמיתי. השגיאה המותרת של המדידה היא +/- 1-3 CM.multi-functional כלים שקית כלים מותניים המותניים מארגן מחזיק אחסון חגורה.