30 ממ 55 ממ קדמי אחורי גלגל סרן אגוז שקע כלי תואם עם דוקאטי אופנוע טרקטורונים 1098 1198 1199 סופר אופני

יישום : כלי שקע דוקאטי 55 ממ תואם לאופני דוקאטי סופר 1098, 1198, 1199, פניגל, סטריט פייטר 1098, מולטיסטרדה 1200 ודיאבל. שני בעיצוב אחד משולב 55 מ מ דו-משושה, שקע גלגל משושה יחיד 30 מ מ. *שימושי כליאור משקל שקע נועד להסרת מעל להדק או באופן חלקי תפס קדמי ואחורי תוספות. 55 ממ 12 נקודת שקע עבור דוקאטי אחורי גלגל אגוז, 30 ממ שקע לסרן הקדמי אגוז. *חומר באיכות גבוהה מיוצר מפלדה באיכות גבוהה לחוזק, עמידות ובעל זמן שירות ארוך; מצופה בגימור תחמוצת שחור לעמידות בפני חלודה וקורוזיה. 100% שביעות רצון להבטיח * אם אתה לא 100% מרוצים עם הכלי שלנו, פשוט להחזיר אותו לקבלת החזר מלא ב 30 ימים. השירות המקצועי של יואי מאפשר לך לא לקחת סיכונים ברכישה שלך!. פונקציה מעשית : זה נמוך-פרופיל שקע נועד לשמש עם 1/2 אינץ כונן/מחגר או השפעה אקדח כדי להסיר שני אחורי וקדמי תוספות כי כבר מעל להדק או באופן חלקי שנתפס.תאימות גדולה : את שקע כלי הוא תואם עם דוקאטי סופר אופני 1098 1198 1199עמיד עם סטריט פייטר 1098תואם עם מולטיסטרדה 1200 תואם עם דיאבלאיכות מעולה : עשה טופס גבוהה סטנדרטי פחמן פלדה אשר יכול לעמוד בפני קורוזיה, חלודה והשפעה, שלה כבד החובה בנייה מבטיח ללא תחרות ארוך תוחלת חיים.שדרוג עיצוב : זה שני כלים באחד, בשילוב 55 מ מ דו-משושה, 30 מ מ שקע גלגל משושה יחיד. קל לנשיאה וחנות, אינו תופס מקום.כלי שימושי : כלי זה הוא חובה עבור כל בעלים-55 ממ 12 נקודת שקע עבור דוקאטי אחורי גלגל אגוז, 30 ממ שקע לסרן הקדמי אגוז.