ארגזי אחסון מפלסטיק שקוף סורבוס-ארגזי מארגן מקרר וארגזי מארגן מקפיא לארגון ואחסון מטבח ללא מאמץ וארגון

עיצוב סטלר-סט הסורבוס הארגוני השקוף כולל 8 פחי ארגון - 4 פחים בינוניים הניתנים לערימה, נערמים זה על זה כדי למקסם את החלל האנכי - 4 פחים גדולים בעיצוב קינון כדי למקסם את החלל כאשר אינם בשימוש-עשויים מפלסטיק עמיד ללא הוכחה לנפץ - נקי ביד עם מי סבון עדינים - מידות : פחים גדולים : 11" איקס 8" איקס 6" - פחים בינוניים : 10" איקס 6" איקס 3". 8 פתוח ברור פחי עבור ארגון-לארגן שלך מזווה, מקרר, מקפיא ועוד עם האולטימטיבי סט של פלסטיק ארגונית פחי & מגירה ארגונית פחי - את מזווה אחסון פחי יש לחתוך החוצה ידיות לניידות קלה-קל לשלוף מדפים, החוצה של ארונות וארונות - סורבוס מזווה פחי הם קל משקל אשר עושה את זה קל לנשיאה סביב בית, משרד, מכללת במעונות, קרוואנים וחניך. תצוגה ברורה עבור גישה קלה - ברור פחי לארגון לאפשר לך במהירות לראות מה מאוחסן בתוך והופך את חיפוש תהליך קל-לחסוך זמן וטרחה חיפוש דרך עמוס מקרר, מקפיא או מזווה ארון - בקלות קבוצת מזון פריטים וציוד על ידי שימוש, גודל או סוג - לא יותר הסרת פריטים אחד אחד כדי להגיע פריטים מאוחסנים בחלק האחורי. רב תכליתי-נמאס לבזבז זמן מנסה למצוא שלך תבלינים? סוף סוף מצא ארגון עם פחי האחסון הצלולים הניתנים לגיבוב - ארגן פירות, ירקות, משקאות, תבלינים, יוגורט, חלב אם, חומרי ניקוי, קוסמטיקה, מוצרי אמבטיה, מוצרי טיפוח, מלאכת יד, ציוד משרדי, יסודות מזווה ועוד. לפשט שגרה עם תכליתי פלסטיק פחי-זה סט של פלסטיק פחי עבור ארגון כולל ברור מכולות לארגון ויכול לשמש כדי לארגן שלך מזווה מקרר, ארון, ארון, משרד, מחקר, תחת כיור, אחסון חדר, אמבטיה, חדר כביסה, חדר משחקים ועוד הרבה יותר - על ידי שימוש אלה ברור מזווה אחסון פחי תוכל בקלות לנהל שלך מצרכים ומונע פסולת, קל יותר מאשר אי פעם בעבר.