Amzzer Slim Fit מעצב מעוצב בעבודת יד מודפס מכסה אחורי של מעטפת קשה עבור Infinix Hot 4 Pro - Mighty Ravana

מארז מעצבים עבור Infinix Hot 4 Pro מיועד להתאמה מוחלטת להגנה מקסימאלית. מקרה מגן דק הוא מקרה טרנדי ומרשים מעוצב עבור Infinix Hot 4 Pro שלך. כיסוי אחורי אטום הלם עבור Infinix Hot 4 Pro שלך הוא אולטרה אור אולטרה ובכל זאת מקרה פולימר חזק במיוחד כדי להגן מפני זעזועים. מארז ההגנה של Infinix Hot 4 Pro Slim הוא מקרה דק במיוחד מגן על המכשיר שלך מפני בלאי יומיומי. מארז ה- Infinix Hot 4 Pro Protector עם Lezel Combed מגן על המסך והמצלמה מפני השפעה ישירה וכאשר שוכב עם הפנים כלפי מטה על שולחן או על לוח המחוונים. מארז מעצבים עבור Infinix Hot 4 Pro מיועד להתאמה מוחלטת להגנה מקסימאלית. מקרה מגן דק הוא מקרה טרנדי ומרשים מעוצב עבור Infinix Hot 4 Pro שלך. כיסוי אחורי אטום הלם עבור Infinix Hot 4 Pro שלך הוא אולטרה אור אולטרה ובכל זאת מקרה פולימר חזק במיוחד כדי להגן מפני זעזועים. מארז ההגנה של Infinix Hot 4 Pro Slim הוא מקרה דק במיוחד מגן על המכשיר שלך מפני בלאי יומיומי. מארז ה- Infinix Hot 4 Pro Protector עם Lezel Combed מגן על המסך והמצלמה מפני השפעה ישירה וכאשר שוכב עם הפנים כלפי מטה על שולחן או על לוח המחוונים. התאם אישית את Infinix Hot 4 Pro שלך בזמן שאתה מגן עליו. מארז מעצבים זה מעוצב ממעטפת קשה עמידה ומעליו גימור רך. המקרה מסוגל להתנגד להלם מפני בליטות וטיפות מקריות, ומספק את האולטימטיבי להגנת הטלפון. מארז מעצבים זה נופף בצורה מושלמת סביב המכשיר שלך וכולל גזרות מדויקות לכל היציאות והבקרות. אז הוסף שכבה של כיף ושכבת הגנה לאינפיניקס Hot 4 Pro שלך עם מארז מעצבים.