24 חבילות צירי דלתות שחורות מט, חומרה מעוגלת בגודל 3.5 אינץ 'עם ברגים

3 1/2 צירים לדלתות : החלף דלתות פגומות או ישנות עם ערכה זו של צירים שחורים לשיפוץ ביתי פנים וחוץ שנועד לפעול בצורה חלקה. קל להתקנה : צירי הדלתות השחורים מט כוללים 144 ברגים כדי להבטיח שיש לך מספיק כדי לעלות כראוי על דלתות במטבח שלך, במוסך, בסככה, לקרוואנים, לחדר אמבטיה, לפטיו או בחדרי שינה. איכות אמינה : חומרת 3 1/2 דלתות שלנו מיוצרת מתכת עמידה ומציגה קצוות מעוגלים שניתן להשתמש בהם למגוון רחב של ארונות וארונות. מידות : צירי הדלת החיצונית והפנימית מודדים 3.5 x 3.5 אינץ 'בעובי 2.2 מ"מ; אורכם ברגים 0.77 אינץ '. מגיע עם : תקבל 24 צירי דלת שחורים ו -144 ברגים להתקנה קלה. ודא שהדלתות שלך מאובטחות היטב ונסגרות היטב עם צירי הדלתות השחורות המט. קבוצה זו של 24 צירי דלתות מגיעה עם 144 ברגים להחלפת צירים רועשים או פגומים במטבח, במוסך או במשרד. גימור המתכת השחורה ישתלב ללא מאמץ ובמקביל לספק פונקציונליות. כל ציר מודד 3.5 x 3.5 אינץ 'בעובי 2.2 מ"מ וכל בורג נמדד באורך 0.77 אינץ'. ניתן להשתמש במערך ציר הדלתות באופן מקצועי לדלתות פנים או חיצוניות או לפרויקטים ביתיים DIY.