3 חבילות שחורות 4 x 4.5 צירי חובה כבדים מעובה, צירי דלת מיס מישור מפלדה אילמת-גימור מט, דלת דלתות כדור

יציב ועמיד, לא מפחד מרוח חיצונית וגשם. אל תדאגי שזה מחליד. מעובה, מתאים לרוב הצרכים שלך. 【מידות】 : כל ציר מודד 4 אינץ 'x 4-1/2 אינץ' x 0.11 אינץ ', פינת מרובעת, מיקומי חור תבנית סטנדרטיים. 【חומר】 : 304 נירוסטה. שחור אלקטרוליטי. עובי עד 3 מ"מ. Seaving Ball Istain】 : חלק ציר מיסב רגיל חלק לדלתות, המיועד לביצועי תפעול שקטים, מושלם לכל דלת מסחרית או משומשת באינטנסיביות, ממליץ להשתמש בדלתות פנים, חיצוניות מסחריות ומגורים. 【כיתה מסחרית】 : בניית פלדה כבדה בתפקיד עליון. צירים עומדים בתקני ANSI/BHMA ומתאימים לכל הדלתות כולל דלתות מדורגות אש. 【מיסב עומס】 : ציר בודד שוקל 85 קילוגרמים. 3 יכולים לעמוד בסך הכל 255 פאונד. 【תאימות】 : הכל לדלת שמאל או דלת יד ימין. 【חבילה】 : 3 קבוצות צירים , עטופים בנפרד להגנה מפני שריטות, כוללות 24 ברגי מכונה להתקנה בכל סוג של דלת. 【הערה】 : כל ציר חייב להיות ממלא 8 ברגים. ברגים הם מוצרים בחינם, אם הם לא מספיקים, אנא רכשו אותם בנפרד. 【מידות】 : כל ציר מודד 4 אינץ 'x 4-1/2 אינץ' x 0.11 אינץ ', פינת מרובעת, מיקומי חור תבנית סטנדרטיים. 【חומר】 : 304 נירוסטה. שחור אלקטרוליטי. עובי עד 3 מ"מ. Seaving Ball Istain】 : חלק ציר מיסב רגיל חלק לדלתות, המיועד לביצועי תפעול שקטים, מושלם לכל דלת מסחרית או משומשת באינטנסיביות, ממליץ להשתמש בדלתות פנים, חיצוניות מסחריות ומגורים. 【כיתה מסחרית】 : בניית פלדה כבדה בתפקיד עליון. צירים עומדים בתקני ANSI/BHMA ומתאימים לכל הדלתות כולל דלתות מדורגות אש. 【מיסב עומס】 : ציר בודד שוקל 85 קילוגרמים. 3 יכולים לעמוד בסך הכל 255 פאונד. 【תאימות】 : הכל לדלת שמאל או דלת יד ימין. 【חבילה】 : 3 קבוצות צירים , עטופים בנפרד להגנה מפני שריטות, כוללות 24 ברגי מכונה להתקנה בכל סוג של דלת. 【הערה】 : כל ציר חייב להיות ממלא 8 ברגים. ברגים הם מוצרים בחינם, אם הם לא מספיקים, אנא רכשו אותם בנפרד. אף אחד לא רוצה דלת חורקת או שוברת אחת בבית או במקום העבודה שלך, ועכשיו יש לנו את התרופה לזה :. ציר בכדור מישור מפלדה מסחרי - ציר בקרת הדלת הדרוש לך. צירי ה- anvflik שלנו מיוצרים מפלדת אל חלד באיכות גבוהה. הם חיוביים להוכחה שאופנה ותפקוד יכולים לשלום ויפה להתקיים. מאלגנטיות נצחית ועד מודרניות בולטת, צירי הדלת שלנו מתאימים ומדגישים כמעט כל תפאורה. באופן טבעי, הם מעוצבים, מעוצבים ונבדקים כדי להבטיח עמידות. מעוצב באופן מקצועי להחמיא באופן מושלם למגוון רחב של דלתות פנים מגורים ומסחריים עכשוויים ומודרניים. הצירים שלנו לדלתות בנויים להימשך. יש להם משקל יפה עבורם ועטופים בנפרד כדי להגן מפני כל שריטות. התקנה מהירה וקלה. מגיע עם חומרת הרכבה בחינם כך שההתקנה מהירה וקלה. תתקין צירי דלת הפנים שלך תוך דקות. מוסיף מראה מכובד. כל ציר דלת מעוצב ומעוצב להפליא. שפר את הבית שלך באלגנטיות פשוטה.