חומרת מאסטר ביתית 4 אריזה דלת מוסך ציר כבד 14 פלדה מד מספר 1 עם גימור מגולוון - החלפת דלת מוסך מסחרית

צירי דלת המוסך #1 עשויים מפלדה באיכות גבוהה, גימור מגולוון, אטום חלודה, יציב ועמיד לשימוש זמן רב, שנבדק כדי לפתוח ולסגור את הדלת לפחות 10,000 פעמים. קל להתקין צירי דלתות מוסך כבד. מדובר בחלקי חילוף נהדרים באביזרי דלתות מוסך כבדות וצירי דלתות מוסך ישנים. צירי דלת המוסך נועדו לחבר יחד את הפאנל הראשון והשני של דלת מוסך חתך ולקבל פירי גלילה בקוטר 7/16 אינץ '. דלת המוסך צירים 14 מתאימה לדלת מוסך מסחרית מגורים / קלה, סוש כדלת מוסך אוטומטית, דלת השחית עץ מלא, דלת מוסך מרוחקת, דלת מוסך קמרון, דלת מוסך וילה, דלת מוסך הנדסית וכן הלאה. החבילה כוללת 4 חבילות מס '1 צירי דלתות מוסך וחומרה ברגי הרכבה. אם כל דבר ישתבש אי פעם עם צירי המוסך שלך, אנא צור איתנו קשר, אנו נחליף אותם בחדשים ונספק את השירות הטוב ביותר. צירי דלת המוסך #1 עשויים מפלדה באיכות גבוהה, גימור מגולוון, אטום חלודה, יציב ועמיד לשימוש זמן רב, שנבדק כדי לפתוח ולסגור את הדלת לפחות 10,000 פעמים. קל להתקין צירי דלתות מוסך כבד. מדובר בחלקי חילוף נהדרים באביזרי דלתות מוסך כבדות וצירי דלתות מוסך ישנים. צירי דלת המוסך נועדו לחבר יחד את הפאנל הראשון והשני של דלת מוסך חתך ולקבל פירי גלילה בקוטר 7/16 אינץ '. דלת המוסך צירים 14 מתאימה לדלת מוסך מסחרית מגורים / קלה, סוש כדלת מוסך אוטומטית, דלת השחית עץ מלא, דלת מוסך מרוחקת, דלת מוסך קמרון, דלת מוסך וילה, דלת מוסך הנדסית וכן הלאה. החבילה כוללת 4 חבילות מס '1 צירי דלתות מוסך וחומרה ברגי הרכבה. אם כל דבר ישתבש אי פעם עם צירי המוסך שלך, אנא צור איתנו קשר, אנו נחליף אותם בחדשים ונספק את השירות הטוב ביותר.