מקצועי ניטראלי צלליות צבעים איפור, 40 פיגמנט מט שמר חם צלליות, עירום עירום עלה זהב מעושן חום פודר מזרן

פלטת צלליות קומפקטית בגודל נסיעות מכילה 40 גוונים ניטרליים חמים ומגניבים במיוחד-כולל צהוב, זהב,חום כתום,ורוד ורוד עד סגול,אפור חום,חום אדמה,לבן,אפור, כסף ושחור פחם-הכולל תערובת פיגמנטית של גימורים מאט קטיפתי וסאטן ועד נצנוץ פניני ונצנצים מתכתיים מסנוורים. צבעים בסיסיים לאיפור יומיומי טבעי עם נוסחה ארוכת טווח, תמורה צבעונית עשירה ויכולת תערובת קיצונית, 40 הצבעים הבסיסיים ביותר מתאימים מאוד ליצירת מראה איפור עיניים טבעי ליום ומראה עיניים מעושן דרמטי ללילה. *שים לב מכסי הכנה עם פריימר צלליות למראה שנמשך כל היום ולא לדעוך או קמט. 40 ערכת צלליות גוונים שנבחרו בקפידה * הגוונים בערכת צלליות זו משתלבים ללא מאמץ כדי להוציא את העיניים באופן טבעי ויפה. אתה יכול להשתמש בהם יחד או כגוונים בודדים. צבעים אלה ניתן להחיל רטוב או יבש. כאשר מורחים אותו יבש, אתה מקבל מראה רך ועדין יותר; לקבלת אפקט תוסס יותר, נסה מריחה רטובה שתגרום לעיניים שלך לצוץ. *כיצד לקבל בקלות מראה גלאם עדין החל ומכסה מכסה בגוון בסיס בהיר. לאחר מכן, למזג גוון בינוני על חצי החיצוני של העין עם מברשת. לבסוף, ערבב את הגוון הכהה ביותר בקפל העפעף ובפינה החיצונית לקווי המתאר.מתנת איפור נחשקת לבני נוער . שכבת גוון אבקה אפור על המכסים, קמטי העיניים וקו הריסים התחתון;. להחמיר צבע שחור מינימלי לאורך שורשי הריסים והקצה החיצוני;. הדגש שוב את הפינה הפנימית עם הלבן, או שתוכל להשתמש בשימר כסף במקום. צייר אייליינר שחור כדי לסיים את מראה איפור העיניים המעושן העדין. החל צבע בסיס עירום בהיר על כל העפעפיים ועצם המצח;. שכבה מט ורוד מכסים וקמטי עיניים;. החל את אותו צבע ורוד לצד הריסים התחתונים לאורך דרכו כדי לנסות לפגוש את קו הקצה החיצוני;. מרחו מעט פריים ואז ערבבו את השימר הוורוד על המכסים והקמטים;. צייר קו דק לצד קצה גוון השימר הוורוד כדי לסיים את המראה. לחץ על אבקת בז ' עירומה על העפעפיים;. שכבו את הגוונים החומים הכתומים על העפעפיים וקמט העיניים;. החל את אותו מאט חום כתום לצד הריסים התחתונים לאורך דרכו לפגוש את קו הקצה החיצוני;. מערבבים כמה גווני מט צהובים מהמכסים הפנימיים ועד המכסים האמצעיים. לחץ על אבקת בז ' עירומה על העפעפיים ועצמות המצח;. מרחו מט חום על המכסים, עצמות המצח והקצה החיצוני;. צייר קו חום דק לצד הריסים התחתונים כדי לפגוש את קו הקצה החיצוני;. הדגש את הקורנר הפנימי ואת המכסים האמצעיים עם שימר פניני זהב.