אברוס מתנה פרווה -פרווה בוטניקה סיר הצמח העסיסי עם קקטוס פורח צדדי שלד פסלון 3.25 עצמות פרוותיות גבוהות

עצמות הפרוותיות העל -חמודות האלה מהירות את הצמח העסיסי בסיר עמדות אספנות בלעדיות בעומק של כ -3.25 אינץ ', 3 "באורך 3". הוא שוקל כ -5 גרם. עצמות הפרווה העל -חמודות האלה מהירות את הצמח העסיסי בפסלון סיר עשוי משרף מורכב מעצבים מעצבים מעוצבים , צבועים ביד ומלוטשים בנפרד. עצבני פרווה אוהבים תלבושות למוות! קצת מתים וסופר חמודים, הם מגיעים בכל מיני תלבושות ותמיד מביטים באהבה בעיניים (שקעים?!) חברה במשרד שלך, ליד המיטה שלך ובמטבח. תמיד תמצא אותם בחיוך השלד הטוב ביותר שלהם ובטוח שתגרום לך גם לחייך. Echy הוא חברך הפרוותי המקסים בתלבושת צמחית עסיסית. הוא יושב ממש ליד הקיקק שלו, קקטוס מיניאטורי פורח! Echy ישתלב ישר עם כל בשרניים או מערך גן מיני שיש לך בבית שלך. אבזרים בתמונות אינם נכללים בפריט. הם נועדו לספק נקודת מבט גודל של הפריטים / ים. עצמות הפרווה הסופר -חמודות האלה מהוות את הצמח העסיסי בסיר בלעדי אספנות עומד בעומק של כ -3.25 "בגובה 3" ואורך 3 ". הוא שוקל כ -5 אונקיות. עצבי הפרווה העל -חמודות האלה מהירות הצמח העסיסי בפסלון סיר עשוי משרף מורכב מעוצב, צבוע ביד ומלוטש בנפרד. עצבני פרווה אוהבים תלבושות למוות! קצת מתים וסופר חמודים, הם מגיעים בכל מיני תלבושות ומביטים תמיד באהבה בעיניים שלהם (שקעים?!). איזה פרווה -עצב מתאים לדמיון שלך? תן להם להחזיק אותך בחברה במשרד שלך, ליד המיטה שלך ובמטבח. תמיד תמצאו אותם בחיוך השלד הטוב ביותר שלהם ובטוח שתגרום לכם לחייך. Echy הוא חברך הפרוותי המקסים בתלבושת צמחית עסיסית. הוא יושב ממש ליד הצד הצדדי שלו, קקטוס מיניאטורי פורח! Echy ישתלב ממש עם כל בשרניים או הגדרת גן מיני שיש לך בבית שלך. אבזרים בתמונות אינם כלולים בפריט. הם נועדו לספק נקודת מבט בגודל של הפריטים / ים. Echy הוא חברך הפרוותי המקסים בתלבושת צמחית עסיסית. הוא יושב ממש ליד הצד הצדדי שלו, קקטוס מיניאטורי פורח! Echy ישתלב ממש עם כל בשרניים או הגדרת גן מיני שיש לך בבית שלך. עצמות הפרווה הסופר -חמודות האלה מהוות את הצמח העסיסי בסיר בלעדי אספנות עומד בעומק של כ -3.25 "בגובה 3" ואורך 3 ". הוא שוקל כ -5 גרם.